Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAROVI

Skandal u popularnom srpskom showu: Natjecatelji razvalili vrata i pokušali napasti produkciju

Parovi
Foto: Screenshot
1/3
13.12.2020.
u 15:15

Svi su privedeni  u policijsku postaju u Zemunu, gdje su svjedočili zbog nasilničkog ponašanja nakon što Happy Tv podnijela prijavu protiv njih

U popualrnom srpskom reality showu "Parovi" sinoć se dogodio incident, kada je petero natjecatelja razvalilo vrata i pokušalo doći do producenata, a policijskoj postaji ih je prijavio radnik osiguranja s televizije Happy. Učinili su to jer su bili nezadovoljni uvjetima u emisiji, piše Blic.

Svi su privedeni  u policijsku postaju u Zemunu, gdje su svjedočili zbog nasilničkog ponašanja nakon što Happy Tv podnijela prijavu protiv njih. Mladen Vuletić, Nenad Marinković Gastoz, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić  pravdali su se kako su samo željeli ostvariti ono što su naumili, iako je to protiv pravila showa.

Parovi
1/11

Oni su u policijsku  postaju otišli nakon što su do Happyja došla vozila policije i Hitne pomoći, dok su se prijatelji i članovi obitelji natjecatelja okupili ispred televizije. Svi će biti izbačeni iz showa, a morat će i platiti velike kazne zbog uništavanja imovine.

Nakon incidenta sinoć je i prekinuto emitiranje ovog showa. Podsjetimo, prije nekoliko dana iz kuće je izašao i naš modni stilist Neven Ciganović.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

KN
knickers
15:21 13.12.2020.

Šrot novinarski!

Avatar Cornelius
Cornelius
18:57 13.12.2020.

Jel može ime autora ovog i ostalih srboljubnih članaka? Imam nekaj da mu dam, a i kevi mu.

Avatar Observer
Observer
16:10 13.12.2020.

Upravo isto se dogodilo i u Madagaskaru ali to niste objavili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije