Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trideset godina poslije

Sjećate li se Baby iz 'Prljavog plesa'? Evo kako izgleda danas i što radi

Prljavi ples
Foto: YouTube screnshot
1/6
06.02.2017.
u 10:28

Jennifer Grey nije ostvarila tako uspješnu glumačku karijeru kao njezin partner iz filma Patrick Swayze. Život su joj obilježile brojne tragedije zbog kojih je glumu morala staviti u drugi plan

Prije trideset godina kinematografija ja postala bogatija za još jedan filmski hit – Prljavi ples. Ova romantična priča o ljubavi između plesača Johnnyja Castlea i tinejdžerice Frances 'Baby' Houseman omogućila je glumcima Patricku Swayzeju i Jennifer Grey da preko noći postanu poznati. 

Swayze se, za razliku od Jennifer, uspio zadržati na toj cesti slave, dok Jennifer nije imala toliko sreće u karijeri. Upravo je Patrick bio taj koji je nagovarao Jennifer da prihvati ulogu Baby Houseman za koju su se borile i Sarah Jessica Parker i Sharon Stone. 

Patrick i Jennifer nisu cijelo vrijeme snimanja "Prljavog plesa" bili u idiličnim odnosima, a neke od kultnih plesnih scena u filmu nastale su sasvim slučajno.  

Gray nije uspjela ostvariti uspjeh kao i Swayze ne zbog nedostatka talenta već zbog niza tragedija koje su je snašle. Prva tragedija je bila prometna nesreća koju je uoči premijere "Prljavog plesa" doživjela s tadašnjim dečkom Matthewom Broderickom.

U toj nesreći dvije osobe su poginule i to je Jennifer bacilo u depresiju i povukla se iz javnog života. Nekoliko godina kasnije dijagnosticiran joj rak štitnjače koji je uspjela pobijediti. 

Jennifer danas ima 56 godina, izgleda jednako atraktivno kao prije 30 godina, živi s obitelji u Los Angelesu i glumi  u seriji "Red Oaks". Od 2001. godine u braku je s glumcem Clarkom Greggom i imaju kći Stellu kojoj je sada 16 godina. Jennifer i Clark zajedno su glumili u filmovima "Lifetime" i "The Road to Christmas".

 

Komentara 20

DU
Deleted user
09:16 07.02.2017.

Danas mi je ljepša i ženstvenija. Ipak je dijete dijete, a žena je žena!

JE
jelenarozga
12:38 07.02.2017.

Gledala sam film baš neki dan, ima zanimljivih scena, ali i pomalo dosadnjikavih, uglavnom - svi čagaju jednostavno fantastično!

Avatar abakus
abakus
10:45 06.02.2017.

Vrlo ružan film, jedan od onih kojima su se 80-ih rušile sve općeljudske vrijednosti i promovirao promiskuitet, slučajni seks, pobačaj itd. Swayze u filmu zapravo glumi žigola - tipa koji se prodaje starijim ženama za novac i koji strogo vodi računa da si osigura istu "gažu" i za slijedeću godinu. Odvratno za gledati, unatoč plesnim točkama kojima se to zlo koje film promovira pokušalo koliko-toliko uljepšati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije