Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNA IDILA

Shakira i Gerard Pique uživaju u odmoru na grčkim otocima

gerard pique (1)
Foto: pixsell
1/3
30.06.2011.
u 13:54

Kolumbijska pjevačica i španjolski nogometni reprezentativac viđeni su na grčkom otoku Mikonosu gdje uživaju u kratkom predahu od poslovnih obveza

Tridesetčetverogodišnja pjevačica i njezin deset godina mlađi odabranik opovrgli su glasine o navodnom prekidu pojavivši se zajedno na grčkom otoku Mikonosu, zadnjih godina jednom od najomiljenijih turističkih destinacija.

Nakon što su sletjeli u Grčku, par se opuštao u luksuznom hotelu gdje su uživali u privatnom bazenu. Iako su na Mikonos stigli u tajnosti, brzo su privukli pažnju otočana i posjetitelja. Bezbrižno su šetali i izmjenjivali nježnosti pred brojnim znatiželjnicima. Zanimljivo je da su bili potpuno sami, bez pratnje zaštitara.

Nakon što su popodneva provodili uglavnom na plaži, gdje je Gerard iskušavao vještine na jet-skiju, nogometaš je svoju dragu počastio izletom na susjedni otok Delos, gdje je navodno rođen bog Apolon. Par je na Delosu uživao na posebno dizajniranoj jahti kojom imaju prilike ploviti samo poznati gosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije