Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan kojić keba

Severinin svekar otvoreno za medije o 'aferi' fotografije

Foto: Instagram
1/8
09.10.2018.
u 17:11

Između Severine i njenog svekra postoji snažna veza, pa mu je tako Severina prošli tjedan poslala emotivnu poruku za rođendan.

Severinin svekar Dragan Kojić Keba medijima u Srbiji je otvoreno rekao sve što misli na temu golišavih fotografija njegove nevjeste 
koje su se prošli tjedan pojavile na jednom internet portalu.

Blic prenosi izjavu koju je Keba dao u razgovoru za Exkluziv. 

- Nije dobra riječ naživcirao... Ja sam se navikao jednostavno... Svako kako radi u životu, a to ne mislim na događaj koji se dogodio i urote koja postoji, Bog sve to drži pod kontrolom i gleda. Ne znam što drugo da kažem, jer ne mislim da je primjereno da nešto pričam. Kada znam da je sve  u redu s tim i bez toga - rekao je Kojić.

Između Severine i njenog svekra postoji snažna veza, pa mu je tako Severina prošli tjedan poslala emotivnu poruku za rođendan. 

Pogledajte što Enio Dellavia i Ivan Buča kažu o ‘slučaju Severina"

Komentara 11

RO
rojnik
17:22 09.10.2018.

Vele Srbi za sevku:kad nezna Šta će,skine gaće.

PU
Pukovnik
17:27 09.10.2018.

U VL samo ponekad zaluta tema o Hrvatskoj.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
17:54 09.10.2018.

Opet članak o ciganima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije