Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZDVOJENI

Severina pokazala kako se zabavlja na hit-destinaciji dok joj suprug slavi rođendan

Foto: instagram/severina
1/16
31.07.2021.
u 17:02

Na objavljenim fotografijama Severina pozira u bijelim hlačama i crnom kupaćem, a u opisu je samo kratko napisala „Pozdrav“. Igor Kojić je pak za vikend proslavio rođendan, a na društvenim mrežama je pokazivao tko mu je čestitao te kako se zabavlja.

Pjevačica Severina (49) na svojem je Instagram profilu podijelila dvije fotografije iz bara na plaži, a u opisu je istaknula gdje se nalazi. Prema geolokaciji nalazi se u Španjolskoj, a koliko je sretna što odmara vidi se po njenom osmijehu. Na fotografijama pozira u bijelim hlačama i crnom kupaćem, a u opisu je samo kratko napisala „Pozdrav“.

Foto: Instagram
Na drugoj strani Europe, njezin je suprug Igor Kojić proslavio rođendan. Naime, jučer mu je bio 34. rođendan, a Kojić je cijeli dan objavljivao čestitke koje je dobivao. Navečer je pak pokazao kako se zabavlja, a na svojem Instagram Storyju podijelio je i kako je izgledala torta koju je dobio kao iznenađenje.

Čini se da ovaj par niti za njegov rođendan nije bio zajedno, a šuškanja o tome kako je njihovom braku došao kraj samo se nastavljaju. O ovoj temi se počelo pričati kada je Severina tijekom korona-karantene otišla iz njihovog doma. Do danas, službene potvrde o njihovu razvodu još nema, a šuškanja se nastavljaju.

Podsjetimo, Severina i Kojić su se vjenčali 2015. godine, a često su i u javnosti bili skupa. Kako duže vrijeme nisu viđeni skupa u javnosti, šuškalo se da je Kojić u travnju došao u Zagreb uoči njezinog rođendana. Iako nikad nisu ništa rekli o tome, oni su se u međuvremenu prestali pratiti na društvenim mrežama.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
17:33 31.07.2021.

sigurno joj uz zabavu svira ''She Bangs"

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
17:29 31.07.2021.

Ne znam zašto ne pustite da ta veza zamre, kad je već na izdisaju. Zar vam he toliko stalo do te jugo veze? .... Ili ste kao one babe što vire kroz škure i iza zavjesa da vide tko komu dolazi, tko koga prati. Svaka ulica ima jednu takvu.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:36 31.07.2021.

Za umrijeti od smijeha. Neki dan pisete kak Spanjolska obala zjapi prazna ali dodje kojicka i odmah je hit odrediste. A otisla je samo zato jer su popusti do 80%a u ogromnim je financijskim teskocama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije