Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI USPJEH

Mate Rimac pokazao što radi nakon vjenčanja, fanovi šokirani: 'Zar nisi na medenom mjesecu?'

Mate Rimac
Foto: Facebook
1/10
31.07.2021.
u 14:04

S odličnom momčadi - u Molsheimu, Wolfsburgu i Hrvatskoj, siguran sam da ćemo ispuniti sva očekivanja. Sljedećih nekoliko godina bit će vrlo uzbudljive  - pohvalio se Mate novim poslovnim pothvatom uz niz fotografija na kojima se obratio članovima tima Bugatti.

Mate Rimac prošlog se vikenda u Livnu oženio za dugogodišnju djevojku Katarinu, no par nakon vjenčanja nije otišao na medeni mjesec. Fanove na Facebooku iznenadio je objavom u kojoj se pohvalio novim poslovnim uspjehom.

-  Kakav je ovo dan bio! Velika mi je čast dobiti ovakvu dobrodošlicu od tima Bugatti na povijesnom mjestu Molsheim. Posjet Molsheimu prvi put nakon objave bit će nešto što nikada neću zaboraviti. Ovo mjesto s Ateliêom, Châteauom i drugim zgradama oduzima dah i moraju ga vidjeti svi ljubitelji automobila.  S odličnom momčadi - u Molsheimu, Wolfsburgu i Hrvatskoj, siguran sam da ćemo ispuniti sva očekivanja. Sljedećih nekoliko godina bit će vrlo uzbudljive  - pohvalio se Mate novim poslovnim pothvatom uz niz fotografija na kojima se obratio članovima tima Bugatti.

Fanovi su čestitali Mati, a jednu je prijateljicu zanimalo kako to još uvijek nije na medenom mjesecu.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Pa zar ti nisi na godišnjem i medenom mjesecu? -upitala je. 

- Još ne - odgovorio je Mate i dodao emotikon smješka. 

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu' 

Ključne riječi

Komentara 3

DL
dvanaest_legija
16:22 31.07.2021.

Stalnim pisanjem o njemu, uspjeli ste svima zgaditi Rimca!

DU
Deleted user
14:18 31.07.2021.

fanovi šokirani... a sto su mu to fanovi. jel te neki purgerski dijalekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije