Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV

Romantična objava Tarika i Lejle Filipović dirnula njihove pratitelje: 'Šećerleme'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/9
31.07.2021.
u 15:01

„Tako jednostavni, a toliko lijepi i sretni“, jedan je od komentara ispod njihove objave.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (44) i njezin suprug, voditelj i glumac Tarik (49) trenutno uživaju na odmoru, a ona je tom prilikom na svojem Instagram profilu podijelila jednu romantičnu fotografiju. Par na fotografiji uživa u zagrljaju dok plove morem, a u opis je Lejla stavila samo nekoliko emotikona srca.

Fotografiju su primijetili i njezini pratitelji koji su ostavili brojne komentare. „Šećerleme“, jedan je od komentara, a pratitelji su im poručili i da su predivni. „To je to“, isticali su pratitelji kao i da je to ljubav. „Tako jednostavni, a toliko lijepi i sretni“, također je komentar. Među komentatorima se našla i pjevačica Nina Badrić koja im je ostavila dva srca i poručila da su oboje divota.

Foto: Instagram screenshot
Inače, par je u braku već 14 godina, a skupa odgajaju dva sina Dinu i Armana. Par često komentira jedno drugom objave na društvenim mrežama, a često i objavljuju zajedničke fotografije. Dodajmo i da je lijepa bivša Miss koja djeluje kao da ne stari, nedavno otkrila svoju tajnu. „Ja uvijek kažem da je kod mene sve stvar genetike. S godinama sam počela malo više paziti na prehranu, smanjila sam slatko jer nisam toliko aktivna. Imam faze kad vježbam i kad ne vježbam, prisiljavam se piti što više tekućine“, kazala je. Tada je istaknula i da joj je ljeto najdraže godišnje doba.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 2

Avatar OEF - Adminov neuspjeh br. 308
OEF - Adminov neuspjeh br. 308
16:38 31.07.2021.

Šta je to “Šećerlema”..? A..., da... zaboravim uvijek da je ovo srbijanski portal...

Avatar botoksmanija
botoksmanija
15:42 31.07.2021.

Ma zamisli kako su sretni......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije