Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Saint-Tropezu

Severina pokazala kako se družila s poznatim holivudskim glumcem, ljudi oduševljeni: 'Kako te gleda'

Foto: Instagram
1/17
29.08.2023.
u 07:00

Severina je podijelila fotografijama kojoj se vidi kako se družila sa slavnim glumcem Jaredom Letom, a u opisu fotografije se našalila.

Pjevačica Severina (51) danas se javila s poznate lokacije. Naime, Severina je odlučila kralj ljeta provesti na Azurnoj obali u poznatom ljetovalištu Saint-Tropez koji je popularan među poznatim svjetskim zvijezdama. Na Instagramu je otkrila kako uživa u društvu prijateljica s kojima se uputila u popularni restoran LeClub55 gdje su uživale u morskim plodovima i torti od jagoda, malina i šumskih jagoda. Pjevačica je pozirala u dugačkoj asimetričnoj ljetnoj haljini luksuznog londonskog brenda Roberta Einer, čija je cijena na službenoj stranici 899 funti (ili 1049.10 eura).

Sada se ponovno javila s ove poznate lokacije te otkrila koga je srela. Severina je podijelila fotografijama kojoj se vidi kako se družila sa slavnim glumcem Jaredom Letom, a u opisu fotografije šaljivo je napisala: 

- Leto 2023.

"A je te lipo gleda", "Moj omiljeni glumac i omiljena pjevačica", "On se zaljubio", "Kako te gleda", "On se slikao s tobom", samo su neki od oduševljenih komentara njezinih obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, prije odlaska u Francusku pjevačica je uživala na otočiću Vrniku nedaleko od Korčule i tamo "zasukala" rukave. Naime, na svom je Instagramu objavila video koji je prikazao kako je u ležernom morskom izdanju lokalnom ribaru pomogla popraviti barku. 

Prije toga se Severina javila s odmora s Korčule gdje je provodila vrijeme sa sinom. Tada je osim snimki uživanja podijelila i videozapis u kojem je pokazala kako mu je ispunila želju. Naime, sin ju je zamolio da pita roditelje njegovih prijatelja da s njim idu na koncert njegove mame. 

VEZANI ČLANCI

"Mama, je l' možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert?" Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", stoji u statusu pjevačice pored videa u kojem je pokazala kako je išla tražiti dopuštenje od roditelja njegovih prijatelja. 

Nakon toga, Severina je zapjevala u Blatu na Korčuli, a s njom je bio i njezin sin. Snimke s koncerta Severina je podijelila na svom Instagramu, a jedna snimka koja je objavljena na TikToku posebno je raznježila njezine pratitelje i sve koji su videozapis vidjeli. Naime, sa Severinom je na nastup stigao i njen sin Aleksandar koji je mamu pratio pokraj pozornice, a u jednome trenu večeri Severina je zapjevala pjesmu ''Rođeno moje''.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

Ključne riječi

Komentara 1

WA
wannabenovinari
10:19 29.08.2023.

Rijetko antipatična žena. Nažalost, ne mogu napisati što stvarno mislim o njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije