Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u ljetnim danima

Iva Todorić objavila video na kojem je u badiću i roni: 'Šaljem ljubav'

Foto: Instagram
1/15
28.08.2023.
u 14:51

Pratiteljima je poslala srce, dok je u pozadini videa svirala pjesma Zdravka Čolića pod nazivom 'Ti živiš u oblacima mala'.  Iva je bila u dvodijelnom svjetloplavom badiću, a prije ulaska u more nije skinula nakit ni sat.

Poduzetnica Iva Todorić (47) još uvijek uživa u ljetu, a sada je pokazala i kako. Iva je objavila snimku na kojoj se vidi kako roni u moru. Pratiteljima je poslala srce, dok je u pozadini videa svirala pjesma Zdravka Čolića pod nazivom 'Ti živiš u oblacima mala'. 

- Šaljem ljubav - napisala je Todorić u opisu objave na profilu 'Srculence' gdje objavljuje slike i videe za javnost. Iva je bila u dvodijelnom svjetloplavom badiću, a prije ulaska u more nije skinula nakit ni sat. 

 

Poduzetnica je u srpnju pokazala kako je odmarala na luksuznoj jahti na kojoj je bila s prijateljima. Na Facebooku je objavila niz fotografija, uz neizbježan tag #srculence, a pratiteljima je i poslala ljubav. Inače, već nekoliko godina zaredom njezina prijateljica, motivacijska govornica Ana Bučević, organizira Vortex krstarenje pa zajedno uživaju. Prije četiri godine bile su na Visu, a 2018. na Hvaru i u Veloj Luci.

VEZANI ČLANCI:

- Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovaj Cruise te u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom. Program je u potpunosti otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti! - pisalo je u opisu putovanja. 

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

 

Komentara 1

PB
pb1520
18:55 28.08.2023.

Na kojim si ti drogama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije