Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon glasina o krizi

Severina podijelila novu fotografiju, a sve zaintrigirala znakovita poruka

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
10.06.2020.
u 19:10

Šuškanja o problemima u braku između Severina i Igora traju više od mjesec dana, a počeli su nakon što se Severina iz Beograda sama vratila u Zagreb, dok je Igor ostao u Beogradu.

Nakon što je Igor Kojić podijelio sreću zbog uspjeha omiljenog kluba Crvene Zvezde, ali i talentiranog mladog igrača Andrije Radulovića, Severina je podijelila svoj prvi selfie nakon drame oko trzavica u braku.

1/13


"Najbolja zaštita koju svaka žena može imati je... hrabrost", napisala je kratko uz selfie u bijeloj košulji.

Podsjećamo, šuškanja o problemima u braku između Severina i Igora traju više od mjesec dana, a počeli su nakon što se Severina iz Beograda sama vratila u Zagreb, dok je Igor ostao u Beogradu.

Foto: FIBA/Screenshot

Pisalo se da je svađa krenula zbog Severininih zahtjeva za renoviranjem bazena te se nije mogla dogovoriti s Kebom i Oljom. 

Inače, Olja i njezin suprug Dragan Kojić našli na meti snahe Severine Kojić u jeku bračnih problema. Dok je s jedne strane Igor za bračne probleme optužio Milana Popovića kojem je posvetio i prigodnu fotomontažu na društvenim mrežama, Severina je odlučila baciti kontru i za sve javno optužiti Igorove roditelje. Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara.

U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan." Na Instagramu je Severina pratila jedino Igora i on je na ovoj društvenoj mreži pratio samo Severinu i ubrzo nakon ove objave prestali su biti prijatelji na Instagramu, a i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić više ne prate svoju snahu na Instagramu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
11:43 16.07.2020.

Kad se zbroji, i nije to za nju neka velika lova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije