Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUK Production d.o.o.

Severinu stigle i financijske nevolje, poslovala je s gubitkom, a svota nije mala

Foto: Duško jaramaz/Pixsell
1/5
10.06.2020.
u 10:52

U 2019. godini ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od -88.773,00 kuna, što je vidljivo i na stranicama Poslovna.hr.

Loše vijesti ne prestaju stizati na adresu Severine Kojić, a ovaj put nevolje su financijske prirode. Njezina tvrtka DUK Production d.o.o. koja je prijavljena za proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa u 2019. godini ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od -88.773,00 kuna, što je vidljivo i na stranicama Poslovna.hr. Prema tim podacima, tvrtka DUK Production, čija je direktorica Severina, u 2019. godini ostvarila je ukupni godišnji prihod od 752.359,00 kn i to predstavlja promjenu ukupnih prihoda u odnosu na prethodno razdoblje.

Ime naše pjevačice pronašlo se na popisu osoba koje su dobila potporu države u obliku isplate minimalca zbog posljedica pandemije koronavirusa na poslovne aktivnosti.

1/13

– Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki ''Dobrodošao u klub'', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjene do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost – objasnio je njezin PR menadžer Davor Grgin kada je pjevačica zatražila da se sredstva vrate državi.

Severina navodno zadnjih mjeseci ima i bračnih problema, bori se za skrbništvo nad sinom, završila je na ispitivanju na policiji, uhićena je u Beogradu....

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Ključne riječi

Komentara 11

ZE
Zeneka
11:13 10.06.2020.

a koliko je "zamračila"?!

EM
Emoji
11:28 10.06.2020.

Koga to briga?? Kao da je radila za nas, ovdje je dovela nekoliko srba koji su dobili domovnicu, koju inače nikada ne bi dobili ili je zaslužuju ..

SL
Slavik
12:32 10.06.2020.

Znaci uskoro slijedi drugi dio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije