Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skinuli prstenje

Bračni problemi omiljene TV voditeljice: Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica?

Foto: Instagram
1/6
10.06.2020.
u 09:41

Supružnici već neko vrijeme ne nose vjenčano prstenje, ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a čini se da posljednjih tjedana i ne žive zajedno.

U braku HRT-ove voditeljice Doris Pinčić Rogoznice i njezina supruga, glazbenika Borisa Rogoznice navodno ne cvatu ruže. Prije nekoliko mjeseci počelo se šuškati o bračnim problemima, a da je njihov odnos u krizi, mnogi su primijetili nakon što se Doris u javnosti pojavila bez vjenčanog prstena. Ne nosi ga ni Boris, više ne objavljuju ni zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a izgleda i da posljednjih tjedana ne žive na istoj adresi.

1/8

Posljednju fotografiju sa suprugom Doris je objavila u siječnju ove godine, dok je Boris, koji inače rado dijeli privatne trenutke s obožavateljima, prije nekoliko mjeseci zaključao svoj profil na Instagramu.

Par se vjenčao u rujnu 2013. godine u Zadru, a na vjenčanju su bile i brojne poznate osobe, među kojima i kolege iz ''Larina izbora'', serije koja je proslavila Doris Pinčić. S mladencima su slavili Ivan Herceg, Ornela Vištica, Robert Kurbaša, Jagoda Kumrić, Jelena Veljača. Zastavu je na vjenčanju nosio Kristijan Curavić, prijatelj Doris i Borisa. Nakon vjenčanja Doris je nastavila graditi televizijsku karijeru na RTL televiziji, a prije nekoliko mjeseci prešla je na HRT gdje trenutačno vodi emisiju ''Dobro jutro, Hrvatska''.

U braku s Borisom dobila je dvoje djece, 6-godišnjeg sina Donata te 2-godišnju kćer Gitu. U kolovozu prošle godine, uoči šeste godišnjice braka, supružnici su zajedno kupili kuću bez kredita u okolici Zagreba. Je li tek riječ o prolaznoj krizi ili definitivnom razlazu, za sada nije poznato. Za komentar upitali smo i Doris, ali i Borisa, no oni do sada na naš upit nisu odgovorili.

 

Komentara 40

JO
jorgen
10:19 10.06.2020.

Kako to, kako to? Mediji su stvarali takvu (lažnu) idilu, drobili mjesecima o tome kako su kupili kuću i prikazivali njihov savršeni obiteljski život. Iskakali su iz svake paštete, pogotovo ova iz naslova s vječnim lažnim osmjehom. I sada odjednomm saznajemo ne samo da nije sve baš tako idealno nego i da je radikalno loše? Mediji, jel ste svjesni kakav ste vi Fake News?

Avatar Warded
Warded
09:56 10.06.2020.

Svaki, ali baš svaki put, spominje se "kuća bez kredita" 😁 ...a dajte nam sjašite više!

ZA
zagabria5
10:14 10.06.2020.

Bilo je jasno da onakvo kreveljenje po medijima i glumljenje sreće ne može biti stvarno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije