Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mogu dočekati

Severina najavila veliko iznenađenje na Instagramu, obožavatelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/8
21.03.2020.
u 13:18

"Niste ostavljeni, niste sami, #OstaniteDoma... I uključite Instagram live u 20:30h, bit će ‘Subotom uvečer ne ideš u disko, 1. dio’. Do tada uživajte u ‘Ostavljenoj’ - poručila je Severina.

Iako su svi koncerti i nastupi zbog trenutne situacije s koronavirusom otkazane Severina nije zaboravila na svoje vjerne obožavatelje. Pjevačica se jutros oglasila na svom Instagramu i najavila iznenađenje za sve u izolaciji.

"Niste ostavljeni, niste sami, #OstaniteDoma... I uključite Instagram live u 20:30h, bit će ‘Subotom uvečer ne ideš u disko, 1. dio’. Do tada uživajte u ‘Ostavljenoj’, napisala sam ju tamo negdje 2011. Samo za vas. Hvala gospodinu Vlatku Stefanovskom...", napisala je Severina i oduševila mnogobrojne obožavatelje.

1/5

'Da vas nema trebalo bi vas izmisliti', 'Predivna ženo', 'Carice' - pisali su joj obožavatelji, a bilo je i onih koji su aktualnu situaciju usporedili sa Severininom pjesmom.

- Seve tvoja pjesma Grad bez ljudi se obistinila - zaključila je jedna od pratiteljica.

VIDEO Hrvatske zvijezde: 'Nemojmo zaboraviti na one starije i naugroženije'

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Zzzz
Zzzz
14:05 21.03.2020.

Ne morate brinuti zbog korona virusa, Severina, Maja Šuput i Nives Celzijus odlučile su se skinuti gole u znak podrške, njhova parola je podržimo oboljele - pokažimo čmar :)

PA
Pahor
13:58 21.03.2020.

A Seve je odlucila da vise nece zloupotrebljavati dijete za vlastitu promociju! Aprililili

PA
Pahor
13:51 21.03.2020.

Ovaj clanak je sam vrh novinarskog umijeca. Tesko da je ikada u povijesti covjecanstva napisano nesto bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije