Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strastvena predanost

Severina će se u mjuziklu "Naša bila storija" zaljubiti u G. Karana

'za scenu....17. 11. 2005. kazaliste kerempuh/severina u predstavi cekajuci svog covika snimio: zeljko hladika'
Foto: 'zeljko hladika'
1/4
26.01.2013.
u 14:00

Pjevačica će glumiti Anu koja se zaljubi u nogometaša Hajduka kojeg glumi Karan. Ovih dana privremeno seli u Rijeku odakle 22. ožujka kreće s koncertima

Već ovih dana Severina odlazi u Rijeku gdje će s Ivonom Brnelić puna dva mjeseca vježbati koreografiju za predstojeću turneju na kojoj će promovirati novi album \"Dobrodošao u klub\". Od sina Aleksandra neće se odvajati tijekom turneje, a mališan će se s mamom privremeno odseliti i u Rijeku.

Za – zdravstveni odgoj

– Cijelo će vrijeme biti sa mnom. Zato smo i uzeli dva mjeseca vježbanja jer ću na probama biti tri, četiri sata dnevno, a ostalo s njim – govori, a na upit bi li voljela da njezin sin, kad pođe u školu, pohađa zdravstveni odgoj, smješka se i spremno odgovara:

– Da, voljela bih!

Turneja je, kaže, zamišljena kao spoj pop-glazbe, mode i kazališta, umjetnosti općenito, a počinje 22. ožujka u Rijeci. Tijekom 20 godina karijere iza nje je pregršt hitova, a pjesme s tek objavljenog novog CD-a opet su među najslušanijima na svim radijskim postajama. \"Italiana\" je, primjerice, prešla tri milijuna klikova. Severina nije među onima koji će danas reći: \"Da mi je to onda netko kazao, ne bih vjerovala\".

– Rekla bih: \"Ajme, baš lipo!\". Kad si mlad, vjeruješ u puno više nego što je možda i moguće. Sam sebe guraš. Sa 16 i 17 godina svatko misli da je najbolji, najpametniji, najljepši, no s godinama se malo ohladi. Nisam tada mislila da će mi se dogoditi velika slava, htjela sam samo pjevati i snimati albume. To me zanimalo – kaže pjevačica koja se dokazala i u glumi.

Iza nje je monodrama \"Čekajući svog čovika\", predstava riječkog HNK \"Karolina riječka\" te \"Glembajevi\" u kojima je igrala barunicu Castelli. Ni filmski joj žanr nije stran, iza nje su \"Gdje je nestala Slovenija\", \"Duhovi Sarajeva\" i \"Pijetlov doručak\". A sada joj se smiješi novi izazov, glavna uloga u – mjuziklu.

– Neno Ninčević i ja smo u razgovorima o ulozi Ane u njegovu mjuziklu \"Naša bila storija\". Goran Karan i on napravili su prelijepe pjesme s još ljepšim tekstovima. Čarobne melodije, poput Tijardovićevih – rekla je Severina i potvrdila glasine da bi baš ona ovo ljeto premijerno mogla zaigrati ulogu lijepe Ane.

Pokušaj samoubojstva

Priča o ljubavi Ane i Duje, nogometaša Hajduka, kojeg igra Goran Karan, osmišljena je prije nekoliko godina, no tek sad je u završnoj fazi. Protkana nizom peripetija, u kojima je i Anin pokušaj samoubojstva zbog neuzvraćene ljubavi, ipak će imati sretan kraj, a premijerno bi trebala zaigrati na Prokurativama. Pjesme su gotove, pjevači odabrani. Spominju se imena Danijele Martinović, Vinka Coce, Tedija Spalata, Đanija Stipaničeva, Olivera, Arijane Čuline, Giuliana, Maje Blagdan, zbor, klape...

– Radnja mjuzikla smještena je u sedamdesete godine i pjeva o mladima iz dvije obitelji koje su ostale u zavadi nakon Drugog svj. rata. Poanta je priče \"sve ča ljubav složi, nije grih\" – kaže Neno Ninčević i dodaje:

– Seve i ja smo stari prijatelji. Jedna je od rijetkih izvođačica koja je ostala super i korektna kolegica. Za mjuzikl je rekla da se vidi u njemu.

Sve je, čini se, dogovoreno, ali prije nego mjuziklu i službeno kaže konačno \"da\", Severinu ćemo gledati na spektakularnoj turneji čiju poveću ekipu još ne otkriva.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:33 26.01.2013.

Hvala ti Seve. I ja lose pjevam ali ti mi dajes nadu da bih mogao jednoga dana u mjuzikl. Jos samo da upoznam Mani. Uh otvori se zemljo (a u Rijeci more)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije