Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekratka haljina

Seksi Natali Dizdar pokazala gaćice

natali
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
20.03.2010.
u 00:15

Reviju svog dizajnera "broj jedan" nije željela propustiti iako je danas čeka drugi nastup u novoj sezoni emisije "Zvijezde pjevaju" u kojoj je mentorica Viktoru Dragi.

Domaće zvijezde pohrlile su na drugu večer Dove Fashion.hr-a vidjeti što su novo pripremili njihovi omiljeni dizajneri Ivica Klarić i Rober Sever. Odjevena u mini haljinu i dugi crni kaput Ivice Klarića, pjevačica Natali Dizdar svojom je seksi pojavom privlačila najviše pozornosti.

Reviju svog dizajnera "broj jedan" nije željela propustiti iako je danas čeka drugi nastup u novoj sezoni emisije "Zvijezde pjevaju" u kojoj je mentorica Viktoru Dragi. Njih dvoje, kako nam je otkrila Natali, postali su pravi tim, pa su i na modnoj manifestaciji jedno drugom pravili društvo. Glumica Ana Begić nestrpljivo je čekala kolekciju Roberta Severa čijih kreacija ima podosta u svom ormaru. U recesiji je, kaže, shvatila da ima dovoljno odjeće za sljedećih pet godina.

Komentara 38

BU
buzz
16:40 20.03.2010.

Natali pusti priče, ti si djevojka na mjestu znam te. Slikali su jer su plačeni za to, Fantemlati slažem se s tobom. Gosp.Bosak nema, žena se umorila, ipak su godine tu... Natali je sexy i ima savršen vokal, tko god ima nešto reči protiv je samo ljubomoran i zavidan. To je naš narod- ne damo nikome naprijed, i tada smo sretni.

Avatar Svećenik
Svećenik
06:31 20.03.2010.

cura lijepo pjeva, vidjet gačice na svakoj curi od 25 do 30 godina je lijepo. vidite da se čak i ovaj ružno odjeveni klipan u ružnom žaketiću zainteresirao za bedra. i što, hrvatsko tržište je malo, svaki klipan zna skidatt i pržit mp3, i nema više gaža, nema love. onda malo pokažeš gačonke, onako, decentno, pa ide malo bolje.

FT
franjo.tahi
07:19 20.03.2010.

Ovo je udarna vijest u cijeloj Prištini!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije