Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
single za album

Saša Lozar predstavlja novi plesni hit 'Opasno tvoj' i još jednom pokazao svoj glumački i plesni talent

Foto: Promo
1/4
17.10.2022.
u 10:14

Snimljena je Top Gunovska pustolovina Saše Lozara na Grobniku, lokaciji i mjestu prepunom adrenalina.

„Opasno tvoj“, najavni single za novi studijski album, Saša Lozar vokalno drugačiji, suveren, intrigantan, s lakoćom svoje interpretacije dočarava autentičnu atmosferu u plesnoj pop pjesmi.

U samom zvuku se osjete glazbeni utjecaji  80 i 90 tih godina. Glazbena niša je zadržana, žanrovski ostaje vjeran sebi i svom najužem timu. Produkcijom prati sve svjetske trendove. Svoj zvuk ne mijenja iz jednostavnog razloga, što su  struka i publika  to prepoznali, ujedno nagradili. Sve to potvrđuje nominacija za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji  za pop album „SAN“. 
 
Priča spota je dinamična, zabavna, prepuna uzbuđenja, rizika, iznimnog glumačkog talenta Saše Lozara, koji je i ovaj puta opravdao povjerenje i još jednom pokazao svoj glumački i plesni talent. Pjesma nosi rukopis Predrag Martinjak Pegg-y, tekst potpisuje Ines Prajo, režiju spota Gržinčić Creative Visulas, izvršnu produkciju Agapamusic. 

Premijera spota na YouTube kanalu je u 12h!

VIDEO>>Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije