Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Maji Šuput potkrala se pogreška u showu, zbog ovoga se odmah javno ispričala

Foto: Nova TV/Instagram
1/10
17.10.2022.
u 08:44

Naime, slučajno je novog člana žirija, glumca Fabijana Pavla Medvešeka nazvala Jankom (Popovićem Volarićem), koji je donedavno bio član žirija. Maja mu se odmah javno ispričala.

Za vrijeme nastupa Milovana Milutinovića iz Užica, pjevačici Maji Šuput potkrala se jedna pogreška. Naime, slučajno je novog člana žirija, glumca Fabijana Pavla Medvešeka nazvala Jankom (Popovićem Volarićem), koji je donedavno bio član žirija. Maja mu se odmah javno ispričala. 

Milovan Milutinović dolazi iz Užica i tvrdi da ga tamo svi znaju, a demonstracijom svog talenta uspio je nasmijati i žiri i publiku.

''Svi me znaju. Moje djetinjstvo je bilo nemoguće. Od dvanaeste do petnaeste godine nisam imao kruha, otac mi je bio alkoholičar, ali ja 55 godina nisam bio kod liječnika'', ukratko je ispričao Milovan svoju životnu priču. 

Foto: Nova TV

Milovan se bodybuildingom se počeo baviti prije 50 godina jer nije primljen u vojsku zbog toga što je tada imao premalo kilograma. U 70. godini odlučio je upisati DIF. Dvostruki je nositelj Guinessovog rekorda, a na Olimpijske je igre otišao pješke od Užica do Londona.

Uglavnom, žiriju je pokazju je pokazao kako može trčati 4 kruga sa 100 kilograma tereta, a otpjevao je i zbig ''Jedne crne žene''. No sve to nije bilo dovoljno za prolaz. 

Foto: Nova TV

''Ja mislim da je problem bio u matrici, išla je mimo vašeg glasa'', komentirala je Maja. 

''Nošenje tereta u vašim godnama -  to je supertalent'', ipak ga je malo bodrio Davor. 

No najzabavniji trenutak svega je bio kad je Maja greškom Fabijana nazvala Jankom zbog čega mu se odmah brzo javno i ispričala. 

VIDEO Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Komentara 5

DU
Deleted user
09:16 17.10.2022.

uh kako gadno izgleda, kao da se plasticnjak zezao kad ju je 'radio'

RO
romobil
10:16 17.10.2022.

Ona je sama najveća greška u ovom igrokazu.

Avatar crikva
crikva
09:20 17.10.2022.

Ne gledljivo, definitivno treba promjeniti ziri, ovo je uzas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije