Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki nisu zadovoljni

Ne staju komentari na Supertalent, gledatelji podijeljeni zbog zlatnog gumba: 'Nije zaslužio'

Foto: Nova TV
1/8
17.10.2022.
u 07:22

Skromni 25-godišnji ulični svirač Ilija Babić svojim je nastupom očarao novog člana žirija Fabijana Pavla Medvešeka. No, iako je Ilija oduševio žiri, gledatelji su imali podijeljena mišljenja o njegovom nastupu.

Po završetku četvrte epizode Supertalenta postalo je poznato ime dobitnika trećeg zlatnog gumba, a izravnu ulaznicu u polufinale ovoga je puta osvojio šarmantni i skromni 25-godišnji ulični svirač Ilija Babić koji je svojim nastupom očarao novog člana žirija Fabijana Pavla Medvešeka. Iako je Ilija oduševio žiri, gledatelji su imali podijeljena mišljenja o njegovom nastupu. 

Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Facebook Leo Nicolier


"Svaka čast, improvizirani bubnjevi, dečko je bio odličan, iako je mene Digna oduševila. Stvarno su ostavili šećer i najbolje za kraj!", "Odličan,super,nešto drugačije i originalno a tako zabavno i opušteno", "Talent je i nema se što reći, no, mislim da nije za zlatni gumbek" , "Meni ništa posebno, vidio sam puno boljih i kvalitetnijih... ", "Super je, ali nije zaslužio zlatni gumb ...znači cura je bila rasturila prije njega i zaslužila je zlatni gumb...ma daj", "Možete stavit još 116 objava ovog lika nikad neće imat lajkova i pregleda kao Digna... fulali ste debelo tj. prepristrani ste..". "Zasluženi zlatni gumb", "Ništa extra,prolazno da, ali zlatni gumb nikako!!!" pisali su na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, Ilija, mladi zaljubljenik u glazbu dolazi iz Beograda već šest godina živi od svog talenta koji pokazuje na ulicama svjetskih gradova, a nakon što se na pozornici Supertalenta pojavio s loncima, tavama i kantama, članovi žirija ostali su ugodno iznenađeni jer je Ilija na njima odsvirao zarazne ritmove. „Jako si šarmantan i sladak… ja bih te voljela i vidjeti i slušati“, poručila je Maja s kojom su se složili i ostali članovi žirija, a Ilijin je nastup poseban dojam ostavio na Fabijana koji se poistovjetio s njim otkrivši da je sa svojim bendom nekada također htio živjeti isključivo od glazbe.

„Jako mi se sviđa koliko si snalažljiv, vidi se da imaš nevjerojatno iskustvo sviranja… Stvarno mislim da si izabrao ono što trebaš raditi u životu. To da si putovao s glazbom i stvarno se tome prepustio, da je to bio tvoj jedini izvor i način života – za to treba sve drugo na neki način potisnuti i maknuti se, bila to obitelj, prijatelji ili neki prirodni slijed života. Mislim da je to velika stvar i u to ime mislim da ti mogu eventualno pomoći na tom putovanju sa svojim jednim zlatnim gumbom“, poručio je Fabijan, nakon čega su pozornicu prekrili zlatni konfeti. 

Simpatije žirija osvojila je i Digna Mbepera koja je s gledateljima Supertalenta podijelila tužnu životnu priču, a zatim oborila žiri s nogu izvedbom pjesme 'I Will Always Love You'. Iako su je nakon nastupa preplavile emocije, Digna je dokazala da joj je mjesto na pozornici, a to su potvrdili i pozitivni komentari te prolazni glasovi žirija. „Ponekad je zaista teško biti sretan kad ti je duša slomljena. Suze su u redu, one nas mogu izliječiti. Ne smetaju mi tvoje suze jer si vrlo snažna žena s moćnim glasom i imaš talent koji trebamo u ovom showu“, poručila je Martina. 

VIDEO Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Komentara 3

ST
Starotopoljanin
09:31 17.10.2022.

Ovaj ziri nije normalan,zlatni gumb(dugme)dati bubnjaru,a ne onoj. Zeni iz Tanzanije.Sa onakvim glasom oborila je sve sa nogu.Uzmalo vjezbanja mogla bi pjevati sa Martinom.

RO
RogaBabaroga
08:36 17.10.2022.

kaj je ovo bilo sinoc. najezda srba u hrvatsku

SN
sasa.novak.58
07:42 17.10.2022.

Mi smo se doma isto podijelili. Frakcija koja podržava zlatni gumb okupila se u dnevnoj sobi oko velikog televizora, a protivnici su u kuhinji oko malog. Cijelu noć nismo spavali, nego smo smišljali ratnu strategiju za danas. U selu je dosad stradala birtija, na ulici su barikade, ajedino se još drži crkva u kojoj se i protivnici i zagovaratelji zlanog gumba mole za propast ovih drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije