Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisjetila se djetinjstva

Sanja Vejnović na Instagramu pokazala obožavateljima što je voljela raditi kao mala

Foto: Instagram screenshot
1/15
18.09.2021.
u 22:00

Glumačka diva se nakon promocije knjige s receptima uputila u južnije krajeve

Domaća glumica Sanja Vejnović (60) kao i brojne domaće zvijezde hvata posljednje zrake sunca u južnijim krajevima pri čemu na Instagramu obavještava svoje pratitelje kako se provodi. Tako je u najnovijoj objavi na svojem Instagram profilu s pratiteljima podijelila kako je i gdje voljela provodi dane u djetinjstvu te gdje trenutno odmara. 

"Cijelo djetinjsvo i mladost ljetovala sam u Dubrovniku kod svoje none i nona, maminih roditelja. Uvijek sam obožavala zalijevati predivan vrt s pomidorima, blitvom, mahunama i svim što je moj nono sadio i brižno njegovao. Sjećam se mirisa pomidora kakve danas rijetko možemo naći. Bilo je smokvi, oleandera, kaktusa, agavi, palmi i cvijeća…, napisala je glumica u objavi. 

"Ipak mi je najdraže bilo zalijevati taracu i skaline od kamena i to predvečer kad sunce više nije jako, a svježina hladne vode rashladi kamen. Evo i sada uživam kao nekad", dodala je glumačka diva.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Vejnović je nedavno imala promociju svoje knjige s receptima nakon čega se očigledno odlučila na odmor u morskoj destinaciji.  

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: Nije me sramota zbog onoga što radim

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije