Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantična fotka

Sandra Perković se javila iz Londona gdje provodi Valentinovo: 'Volim te uvijek i zauvijek'

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/9
14.02.2022.
u 17:34

Naša najtrofejnija atletičarka Sandra Perković (31) nedavno je u Dubaiju proslavila 10 godišnjicu veze s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, a sada se javila iz Londona.

Naša najtrofejnija atletičarka Sandra Perković (31) nedavno je u Dubaiju proslavila 10 godišnjicu veze s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, a sada se javila iz Londona.

Sandra je na društvenim mrežama podijelila nekoliko storyja i pokazala mjesta koja je razgledala u engleskoj prijestolnici, a zajedno su uživali i u romantičnoj večeri.

-Volim te uvijek i zauvijek- napisala Sandra uz crno-bijelu fotografiju na kojoj ljubi Edisa i tako mu čestitala Dan zaljubljenih.

Foto: Instagram

Inače, Sandra poprilično čuva svoj privatan život, a nedavno je u velikom intervjuu za RTL.hr  otvorila dušu i progovorila o ljubavi s Elkasovićem. Otkrila je i osjeća li pritisak oko potencijalne svadbe.

-Mi smo definirani par, hoće li se to u nekoj skorijoj budućnosti dogoditi – vjerojatno i hoće. Gledamo prema tome, prvi put smo možda i pričali o tome, ali to nije stvar koja mene opterećuje. Ne živim s opterećenjem društva. Mladi smo, zdravi, živimo život i volimo se više od 80 posto parova koji imaju prstenje, djecu... Kad poželimo napraviti sljedeći korak – on će se dogoditi. Ne volim ništa isforsirano, a najmanje bih voljela da je to isforsirano- kazala je Perković. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Komentara 3

BU
burza
18:01 14.02.2022.

Uzas kakva umjetna tvorevina

DU
dugakita
17:44 14.02.2022.

Slika uznemirujućeg sadržaja.

ST
Stipan
17:40 14.02.2022.

T

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije