Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dostojanstveno stari

Salma Hayek pokazala sijede i oduševila pratitelje, a na svoj se račun i našalila

Foto: Reuters/Pixsell
1/13
01.08.2023.
u 22:30

Glumica je pokazala sijede na nekoliko fotografija, a u opisu je istaknula kako ih ona skriva te što njezini obožavatelji trebaju napraviti ako ne žele da se sijede vide.

Glumica Salma Hayek (56) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu te pokazuje kako uživa u ljetu, a njima i oduševi svoje obožavatelje. Nedavno je tako podijelila i kako je uživala na suncu u društvu supruga François-Henrija Pinaulta, a na Instagramu se pohvalila fotografijama u ružičastom kupaćem kostimu.

Salma je podijelila nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako se druži sa suprugom, ali i zavodljivo pozirala te istaknula svoje obline. Na prvoj u nizu fotografija Hayek u vodi pridržava njen suprug, a na drugoj fotografiji glumica briše oči nakon zarona, dok na trećoj pozira stojeći u vodi.

U vrlo kratkom roku je, zbog svog atraktivnog izgleda, glumica prikupila stotine tisuća lajkova, ali i oduševljenih komentara i komplimenata. "Prekrasna si", "Najljepša žena na svijetu", "Zadivljujuće", pisali su joj pratitelji.

VEZANI ČLANCI:

 

 

No, kako bi pokazala da i ona stari te da nije savršena, sada je podijelila fotografiju na kojoj je pokazala sijede, a i njome je oduševila obožavatelje.

- Evo savjeta kako da prekrijete svoju sijedu kosu, a da je ne farbate. Nemojte nositi naočale u kosi - našalila se glumica u opisu fotografija na kojima je kosu pokupila naočalama, zbog čega su sijede vlasi dodatno došle do izražaja. 

Pratitelji su joj u komentarima poručili da je divna i zahvalili joj što pokazuje kako dostojanstveno stari. Njezina objava na Instagramu skupila je više od 470.000 lajkova.

Inače, brojne poznate osobe u posljednje vrijeme istaknule su svoje sijede te time pokazale da ih se više ne srame. Jedna od njih jest i glumica Jennifer Aniston koja je poručila:

- Ako želite osijedjeti, samo naprijed! Ako želite nastaviti bojiti kosu, i to je super. Mislim da bi se svatko trebao osjećati samopouzdano bez obzira na izgled.

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije