Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neutješna Gordana

Šabanova supruga sve je lošije: 'Ne spava i ne jede, svi smo zabrinuti za nju'

20.03.2019.
u 19:05

Gordana Šaulić ne može se pomiriti s time da njezinog Šabana, s kojim je bila 43 godine u braku, više nema.

Supruga tragično preminulog glazbenika Šabana Šaulića ne može se pomiriti s njegovim preranim odlaskom. Gordana Šaulić još je uvijek u šoku, a njezino stanje ne ide na bolje. Izvori bliski obitelji tvrde da Šabanova udovica danima ne jede i ne spava. 

- Goca je jako loše. Uopće ne izlazi iz kuće, već je posjećuju kćeri i neki prijatelji. Često joj svrate kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš s kojima može sjediti i pričati cijele noći. Rijetko spava i slabo jede. Svi su joj predlagali da malo otputuje van Beograda, ali ona to odbija, kao da čeka da će se Šaban svakog časa pojaviti - izjavio je izvor blizak obitelji za Kurir. 

Gordana i Šaban u braku su bili 43 godine, a zajedno imaju troje djece kćeri Ildu i Sanelu te sina Mihajla. Svi oni zabrinuti su za njezino stanje. - Svi smo zabrinuti zbog njezinog zdravlja i stanja u kojem se već neko vrijeme nalazi, ne izgleda dobro - dodao je izvor. 

Pogledajte i tko su ovogodišnji kandidati showa 'Ples sa zvijezdama'. 

Komentara 5

LJ
ljutko
19:41 20.03.2019.

Koliko hrvatskih majki ne spava, jer ne znaju gdje su im sinovi pokopani, već skoro 30 god. pa vl ne piše o tome.

PA
Pax
19:10 20.03.2019.

Hej narode hrvatski, Goca je jako loše!

Avatar Grunf
Grunf
19:17 20.03.2019.

Pa ako nema što jest skupit ćemo za paštetu. Skupljali smo za sve pa tako ćemo i za nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije