Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba na čokoladu

Sa 32 godine Edita Misirić prvi put je počela odlaziti u teretanu

edita
Borna Filić/Pixsell
26.03.2013.
u 09:00

– Sve mi je to bilo neobično jer se susrećeš s nečim što ne poznaješ i koljena ti klecaju od vježbanja, ali od studenog redovito vježbam – kaže voditeljica

Iako je zahvaljujući genetici do sada dnevno znala pojesti i dvije čokolade, a da ne dobije ni grama, RTL-ova voditeljica Edita Misirić sada pazi na prehranu.

– Slaba sam na slatko – priznala je i otkrila nam kako je u život unijela još jednu zdravu naviku.

– Nikad u životu nisam vježbala niti sam išla u teretanu. Sve mi je to bilo neobično jer se susrećeš s nečim što ne poznaješ i koljena ti klecaju od vježbanja, ali od studenog redovito vježbam. Bila sam uporna i sada mi ide lakše – priznaje 32-godišnja ljepotica.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:17 26.03.2013.

I ja sam slab prema,...cokoladicama.

Avatar billybull
billybull
13:05 26.03.2013.

irena car ponovo izlazi sa senzacionalnim vijestima koje ce promijeniti zivot svakog hrvatskog gradanina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije