Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pili u Berlinu

Rihanna opet u zagrljaju muškarca koji ju je brutalno premlatio?

chris rihanna
Reuters/Pixsell
23.11.2012.
u 13:17

Svjetski poznata pjevačica Rihanna sinoć je "partijala" s bivšim suprugom Chrisom Brownom, što je samo produbilo tračeve u svjetskim medijima da je par ponovno zajedno.

Svjetski poznata pjevačica Rihanna je sinoć "partijala" s bivšim suprugom Chrisom Brownom, što je još produbilo tračeve u svjetskim medijima da je par ponovno zajedno.

Rihanna je doletjela u Berlin kako bi gledala koncert Chrisa Browna tijekom njegove turneje "Up close and Personal". To nije bila tako malena gesta s obzirom na to da je pjevačica upravo završila svoju mini-turneju u kojoj je u sedam zemalja održala sedam koncerata u samo sedam dana, piše The Sun.

Rihanna još uvijek demantira novu vezu s Brownom

Posljednji koncert kojim je predstavljala novi album "Unapologetic" Rihanna je održala u utorak navečer u New Yorku. No, uspjela je uhvatiti let za Europu kako bi podržala muškarca koji ju je brutalno pretukao 2009. godine.

U medijima su se pojavile spekulacije da je par ponovno zajedno, dok je sama Rihanna ranije ovog mjeseca demantirala takve tračeve. Nakon sinoćnjeg Brownova koncerta par se opijao na after-partyju u njemačkoj prijestolnici. Navodno su potom Brow i Rihanna završili u hotelu gdje je odsjeo.

"Brown je dobar čovjek"

Iako fanovi strahuju za zdravlje pjevačice, s obzirom na njezinu prošlost s Brownom, njezin otac Ronald Fenty podržava moguće ponovno spajanje para. 

– Bitno je samo da je sretna. Nadam se da će se jednoga dana udati. Svi obožavaju Chrisa, on je super momak – rekao je Fenty i dodao da je obitelj voljela Chrisa i prije nego su ga upoznali.

– Uvijek sam mislio da je izrazito talentiran. Dobar je čovjek i uvijek me poštuje – rekao je otac pjevačice.

>>Zbog kašnjenja na nastupima Rihanna duguje dva milijuna kuna

Komentara 1

BA
baš
13:29 23.11.2012.

Nije svako nasilje nasilje. Čudno zvuči ali je istinito. Postoje ljudi koje nazivamo sadistima, a postoje i oni koje nazivamo mazohistima. Kombinacija zajedno je sadomazo. Relativno je to česta pojava u društvu ali nitko to ne uzima u obzir niti je to kome važno. Važno je samo da "suosjećamo sa žrtvom", koje zapravo ponekada i nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije