Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avantura života

Ribafish u spomen na sina krenuo u osvajanje 50 otoka

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/13
06.07.2019.
u 10:28

Projekt je nekakav završetak priče mog pokojnog sina i mene. Htjeli smo osvojiti sve otoke. Nismo uspjeli, došli smo samo do osam, a ja sam  se probudio jedan dan i zamislio si da preplivam svih 50 nastanjenih otoka - kaže Ribafish.

Domagoj Jakopović Ribafish iz Lapada u Dubrovniku krenuo je u avanturu života koju je nazvao "Rokotok". Plivački je to maraton u spomen njegovom pokojnom sinu Roku. 

- Projekt je nekakav završetak priče mog pokojnog sina i mene. Htjeli smo osvojiti sve otoke. Nismo uspjeli, došli smo samo do osam, a ja sam  se probudio jedan dan i zamislio si da preplivam svih 50 nastanjenih otoka. Od njih je najjužniji Koločep i sad se s dvadesetak ljudi spremam isplivati tu prvu dionicu, rekao je za 24 sata Domagoj Jakopović  Ribafish.

Nedavno nam je rekao kako će na etapama svoje avanture dijeliti i knjigu koju je napisao "Rokotok" u kojoj su razgovori djece i roditelja. 

- Plan je da 50 otoka preplivam u tri etape, tako da ove godine do 1. kolovoza želim spojiti 17 najjužnijih nastanjenih otoka  (od Koločepa do Čiova), što je udaljenost od preko 100 kilometara po etapi. Nadam se da će djeca doći plivati, zbližiti se još više sa 
svojim roditeljima i da ovo postane nešto što će se raditi svake godine - rekao nam je Ribafish u razgovoru nedugo prije odlaska u ovu avanturu. 

Ribafish iz Lapada krenuo u avanturu života

Ključne riječi

Komentara 3

AA
Aartur
11:33 06.07.2019.

Nisam do sad znao tu tragediju koja mu se dogodila, strašno. Čovjek se odlično drži, s obzirom na šta je prošao.

DU
Deleted user
11:24 06.07.2019.

Rekao je da je influencer i tražio besplatan sladoled...

DU
Deleted user
11:16 06.07.2019.

inteligentan nick nema šta - ribafish.....LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije