Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijelo za poželjeti

Renata Sopek: Slastice više ne jedem jer moram biti besprijekorna

renata sopek
07.12.2011.
u 22:00

– Od dečka Sergeja Bijelića dobila sam puno slatkiša za Svetog Nikolu, ali mogu ih samo gledati – tužno kaže Renata

Instruktorica fitnessa i voditeljica Renata Sopek vježbačima koji su vjerno trenirali s njom otkako je prije pet godina izdala prvi DVD o fitnessu priprema uzbudljiv ulazak u 2012. godinu! Naime, prvi vikend u novoj godini na programu RTL-a 2 počinje se prikazivati sportsko-zabavna emisija “U dobroj formi s Renatom Sopek” koja ujedinjuje pet DVD-ova što ih je Renata dosad izdala, ali i donosi još mnogo toga.

 

– Emisija je jedinstvena na našem tržištu i kolaž je svega što čini zdrav način života. Uključivat će vježbe, savjete o pravilnoj prehrani i njezi, donositi novitete iz područja kojima se bavi. Bit će mnogo interakcije s gledateljima te intervjua s osobama iz javnog života koje će također vježbati sa mnom – otkrila je voditeljica.

 

Autorski TV prvijenac jučer je počela snimati u Dubrovniku, a snimajući će proći cijelu Hrvatsku.

 

– Oduvijek sam željela raditi ovakav tip emisije, a izvrsna prodaja DVD-ova potvrdila mi je da je pravo vrijeme za to – povjerila nam je Renata. S radnim tempom neće stati ni u blagdansko vrijeme, kad počinje pripreme za snimanje šestog DVD-a koji će izaći u veljači. Zbog toga mora biti u besprijekornoj formi pa će ovih blagdana teška srca izbjegavati kolače i druge slastice.

 

– Od dečka Sergeja Bijelića dobila sam puno slatkiša za Svetog Nikolu, ali mogu ih samo gledati – tužno kaže Renata te kroz smijeh dodaje: – S obzirom na to da sam tako bajna i divna, šiba se u mojoj čizmici nije našla!

Ključne riječi

Komentara 6

DO
doktorica
08:41 08.12.2011.

jel to ona iz \"mijenjam ženu\"?!..bolje je izgledala kad je čistila štalu....

OB
-obrisani-
22:32 07.12.2011.

Nije čudno što je narod pod antibioticima i sredstvima za smirenje kada ovakve šuše dijele savjete o zdravomu životu!

DU
Deleted user
22:49 07.12.2011.

@DŠ jučer ti je Čačić rekao da ćemo morati na dijetu, možda te to više zadovoljava od Renate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije