Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnički duh

Renata Sopek širi posao: aerobiku će voditi i na bazenu u Bjelovaru

'17.06.2011., Bjelovar - Na Gradskom bazenu odrzan party otvorenja bjelovarske kupalisne sezone. Jedan od domacina Mario Mlinaric pobrinuo se za party dobrodoslioce. Iako je odaslao pozivnice vecini o
Foto: 'Damir Spehar/PIXSELL'
1/4
18.06.2011.
u 18:26

Guinnessov rekorder Mario Mlinarić u rodnom je gradu otvorio nove sportsko-zabavne sadržaje s ambicijom da stvori novo Zrće

Mario Mlinarić i Miroslav Levak nastavili su s lani započetom renesansom bjelovarskoga kupališta, koje je ove sezone zabljesnulo s još dojmljivijim vizualnim dojmom, pa bi se mogla ostvariti najava da će bazen pretvoriti u novo Zrće.

– Zuhra, Zrinka Cvitešić i Enis Bešlagić ispričali su se jer su u Varaždinu imali predstavu. Ostatak ekipe negdje je razasut po moru, ali nema veze jer ionako je bazen ponajprije otvoren za moje Bjelovarčane – istaknuo je Mario Mlinarić. Dodao je da je dolasku bio spriječen i novopečeni glumac Stipe Mesić, koji je debitirao u filmu Filipa Šovagovića "Visoka modna napetost", ali poručio da će se prvom prigodom doći okupati na bjelovarski bazen.

Ipak, dozu glamura unijela je atraktivna voditeljica Renata Sopek koja je došla u pratnji zaručnika Sergeja Bijelića. Mario je posebnim gostima u pratnji svoje djevojke Bojane Kennedy pokazao sve ponuđene popratne sadržaje na bazenu, teren za odbojku na pijesku, teretanu na otvorenom, dječje igralište, sunčališta, ljetnu terasu... Renata Sopek bila je oduševljena viđenim.

– Bazen izgleda fantastično, idilično i već se ovdje vidim kako vodim satove aerobike. Moram se dogovoriti s Marijem – poručila je.

Ključne riječi

Komentara 5

RE
retrovizor
19:15 18.06.2011.

naravno da je to lijepo za čuti da se Bjelovarsko sivilo pretvori u nešto zabavno pa makar i jedina ljetna opcija a to je BAZEN. Ali prije svega bi trebalo održavati higijenu vode u bazenu jer prošlo ljeto nekoliko djece i tinejđera je dobilo kožne boleštine i urinarne bakterije nakon 3.posjeta bazenu. Mi nismo spremni za Eu jer još pišamo u bazene,nažalost nemam prijedlog kako to riješiti,možda sa crvenim reagensom(tragom )u bazenu kad netko naparavi nuždu u bazenu.

US
Uman SS
19:36 18.06.2011.

A kaj Sopekica nije bila na gay šetnji?

TV
Tata Vijolata čudo jadno
21:44 18.06.2011.

Nisam nešto pametan ali ipak dovoljno da bih znao da je AEROBIKU dativ imenice \"aerobik\", yeblo te auto i biciklo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije