Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu to trebalo

Razbjesnio je njegov komentar! Nakon pusica, Olja u jednom trenu samo ošamarila Dragana

Foto: RTL Screenshot
1/15
17.05.2021.
u 09:23

Olja i Dragan uživali su uz čašu vina i razmjenjivali puse. Međutim, gledatelje će zaintrigirati situacija kada se u showu pojavi voditeljica Anita Martinović.

Farmeri i farmerica u RTL-ovom showu "Ljubav je na selu" poveli su svoje odabranice i odabranike na romantična putovanja, a u novim epizodama vidjet ćemo kako se na njima slažu te kako se osjećaju nakon što su neko vrijeme proveli nasamo. 

"Kod mene si potpuno slobodan, i kad s sa mnom i kad nisi", kazala je Rasema svom odabraniku Zvonku, no on je odmah komentirao kako joj ne vjeruje po pitanju toga. Podsjetimo, Zvonko je kazao kako budućnost s Rasemom ne vidi zbog velike razlike u godinama. 

Foto: RTL/Screenshot

Olja i Dragan uživali su uz čašu vina i razmjenjivali puse. Međutim, gledatelje će zaintrigirati situacija kada se u showu pojavi voditeljica Anita Martinović. 

Foto: RTL/Screenshot

Naime, Dragan je odmah kad je ugledao Anitu komentirao: 'Ovo je nešto najljepše što sam danas vidio', a nije ni završio rečenicu, odmah je pogledao prema Olji koja ga je u tom trenu na svo iznenađenje Draga i ekipe - pljusnula.

Foto: RTL/Screenshot

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn



 

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
09:48 17.05.2021.

Vrapce jos ceka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije