Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AŽURIRANO IZDANJE

Nastavak priče o Harryju i Meghan: Previše detalja moglo bi značiti kraj suradnje s obitelji

Foto: PA/Pixsell
1/10
17.05.2021.
u 08:00

Ažurirana verzija biografske knjige princa Harryja i Meghan Markle bit će objavljena ovog ljeta. U knjigu će biti dodani svi detalji iz intervjua koji su dali Oprah.

Ažurirana verzija biografske knjige princa Harryja i Meghan Markle, čiji su autori Omid Scobie i Carolyn Durand, trebala bi biti objavljena ovog ljeta, piše MailOnline. Kako tvrdi kraljevski stručnjak knjiga bi mogla ugroziti svaku mogućnost za pomirenje između princa Harryja i njegove obitelji.

Prvo izdanje knjige je objavljeno 11. kolovoza prošle godine, a predstavilo je život vojvode i vojvotkinje od Sussexa od njihovog upoznavanja 2016. godine do odlaska iz obitelji 2020. godine. Kako piše The Sunday Times, knjiga se trenutno nadopunjuje detaljima koje je kraljevski par iznio u intervjuu kod Oprah Winfrey te smrću princa Philipa.

Autor knjige 'Prince Harry: The Inside Story' Duncan Larcombe upozorio je da, ako knjiga otkrije više negativnih informacija ili detalje osobnih razgovora između Harryja i njegove obitelji nakon sahrane princa Philipa, više neće biti mogućnosti za pomirenje. „Kako bi im itko iz kraljevske obitelji mogao ponovno vjerovati ako procure detalji razgovora. Zašto bi željeli nešto više imati s njima?“, rekao je za magazin Closer komentiravši da će u tom slučaju svako povjerenje biti slomljeno.

Larcombe je rekao da ima smisla da unutar knjige postoji više poglavlja u kojima će se odgovarati na pitanja o intervjuu s Oprah, kao i onome što je rečeno Gayleu Kingu i svemu što se događalo nakon sahrane vojvode od Edinburgha. Dodao je da se nada da će nedavno uspostavljanje ponovnog kontakta odvratiti vojvodu i vojvotkinju od Sussexa od pogoršanja pukotine. „Što god kaže, bit će bomba - svi su toliko zaokupljeni situacijom“, komentirao je. Upozorio je da ako će sadržaj biti nejasan ili negativan,da bi to moglo značiti kraj suradnje s obitelji za Harryja i Meghan. 

Mnogi su se nadali da će se odnos Harryja i William početi popravljati nakon sahrane njihovog djeda, ali tvrdi se da će ažurirano izdanje knjige pogoršati odnose. „Intervju s Oprahom aktivirao je bombu u kraljevskoj obitelji i većina njih još je uvijek u šoku. Knjiga neće pomoći“ , rekao je viši dvorjanin za The Sunday Times. Dok je drugi visoki kraljevski izvor rekao da misli da nakon intervjua nemaju više što za reći.

Knjiga u kojoj će se govoriti o njihovim višemilijunskim ugovorima s Netflixom i Spotifyjem, novom životu u Kaliforniji i mnogočemu drugome bit će u prodaji od 5. kolovoza.

Knjiga 'Finding Freedom' proglašena je bestselerom s 31 000 primjeraka prodanih u prvih pet danu u Velikoj Britaniji. Knjiga nudi detalje o životima Meghan i Harryja. Kako tvrde autori knjige, iako nisu intervjuirali par, kroz razgovor s brojnim prijateljima i pomoćnicima dobili su dobar uvid u situaciju.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Suxessa u ožujku su dali intervju Oprah u kojemu su progovorili o svemu što se događalo u obitelji, kao o stavu prema Meghan i neprihvaćanju od strane obitelji te brojnim incidentima.

VIDEO Kim Kardashian postala milijarderka

 

Komentara 1

YU
YugoGVXnostalgiCharger
12:29 17.05.2021.

Ljudi naučili živjeti od naslikavanja, što drugo i mogu raditi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije