Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI ZABRINUTI

Razapinjali su je zbog viška kilograma, a sada je drastično smršavila i postala neprepoznatljiva

Foto: Profimedia
1/9
10.07.2020.
u 10:41

Američka pjevačica, glumica i dizajnerica Jessica Simpson danas slavi 40. rođendan, a fanove je počastila slikom zbog koje se mnogi pitaju je li s njom sve u redu.

Njezino putovanje u sferama showbusinessa poprilično je šareno. Pjevala je, glumila, sada dizajnira i, prema pisanju Forbesa, Jessica Simpson godišnje zarađuje oko 30 milijuna dolara. Prema tvrdnjama nekih medija smatra se da je zapravo stvarna brojka mnogo veća te da se radi o prihodu od milijardu dolara.

Nakon što je odustala od javnog života i posvetila se majčinstvu, ova plavuša koja danas slavi 40. rođendan odlučila je napisati autobiografiju koja je šokirala mnoge fanove zbog ispovijesti o borbi s alkoholom i drogama te priznanjem da je kao 6-godišnja djevojčica bila zlostavljana.

Jessica je progovorila o tome kako ju je u djetinjstvu zlostavljao obiteljski prijatelj. Otkrila je da se dugo borila s depresijom koju je liječila tabletama i alkoholom. – Ubijala sam se alkoholom i tabletama – kazala je pjevačica koja je prestala piti 2017. Rekla je da joj je bilo lako odreći se alkohola jer je zbog žestokog pića postajala prazna i bezosjećajna.

Priznala je da joj je najteže bilo na terapiji, gdje se prisjetila da ju je obiteljski prijatelj zlostavljao kada je imala samo šest godina. Roditeljima nije htjela priznati jer se osjećala krivom. – Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Dijelila sam krevet s kćeri obiteljskog prijatelja. Sve je počelo škakljanjem leđa, a zatim bi se dogodilo nešto jako neugodno – rekla je Simpson.

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica je progovorila i o plastičnim operacijama. Naime, godinama su je razapinjali zbog viška kilograma, a najgore je bilo tijekom trudnoća, zbog čega su je uzeli kao predstavnicu za program mršavljenja ''Weight Watchers''. Nakon rođenja drugog djeteta podvrgnula se liposukciji, no dogodile su se komplikacije zbog kojih je morala devet dana provesti u bolnici. Nije to željela ponoviti pa je nakon treće trudnoće, u kojoj je “natukla” 108 kilograma, smršavjela trudom i pravilnom prehranom.

S današnjom fotografijom na Instagramu sablaznila je pratitelje jer nikada nije bila mršavija. Lice joj je usko, a glava neprirodno velika, kako tvrde mnogi u komentarima.

– O moj bože, izgleda kao da joj glava nije dio tijela. Uplašila sam se – poručila je obožavateljica.

– Toliko se brzo stanjuješ da je to strašno. Ostani dobro, lijepa – rekla joj je još jedna pratiteljica.

Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije