Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dreft fashion week

Rafaela Franić: Nisu mi platili da na reviji pokažem grudi

dreft fashion (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
25.11.2011.
u 20:00

– Rafaela je odličan model, ima posebno lice i energiju. Odgovorna je i predana poslu. Jako puno očekujem od nje. A to što joj se dogodilo na pisti, Bože moj. Događa se. Nije ni prva ni zadnja – kaže T. Harapin Zalepugin.

To je priroda posla, svakome se može dogoditi. Nema tu ništa čudno, modeli trebaju na to biti spremni – komentirala je 21-godišnja Rafaela Franić to što su joj se prve večeri Dreft Fashion Weeka tijekom hoda pistom vidjele gole grudi. U kreaciji Karima Bonneta bila je zvijezda večeri u zagrebačkom Hypo centru. Pobjednica drugog hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena ozbiljno je shvatila svoj posao modela.

Ni prva ni zadnja

– Važna je kreacija, a ne model. I naravno da mi nisu platili da pokažem grudi. Dizajner je izabrao mene da nosim tu kreaciju i to je sve. Nemam nekog modnog uzora. Uzor su mi svi oni koji profesionalno rade svoj posao – kaže Rafaela, koja u modnom svijetu ima ozbiljne planove. Poslije Nove godine namjerava se okušati u inozemstvu. U tome će joj pomoći Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica.

– Rafaela je odličan model, ima posebno lice i energiju. Odgovorna je i predana poslu. Jako puno očekujem od nje. A to što joj se dogodilo na pisti, Bože moj. Događa se. Nije ni prva ni zadnja – kaže naša modna stručnjakinja T. Harapin Zalepugin.

Britanci oduševili Indiru

Prvu večer zagrebačkog tjedna mode otvorio je The Rodnik Bend. Britanski dizajner Philip Colbert izašao je na pistu sa svojim bendom The Rodnik. S mikrofonom u ruci skakutao je oko modela koji su šetali pistom i pjesmom osvješćivao modnu publiku o eksploataciji podmorja.

Najviše je oduševio Indiru iz Colonije koja ga je ushićeno gledala. Pjevačicu je impresionirao i maneken golog torza. Sa sestrama Špoljar odmah je dogovorila suradnju. Modnu večer zatvorila je Milena Rogulj koja je kao i inače eksperimentirala s krojevima i materijalom.

Komentara 32

DU
Deleted user
10:32 26.11.2011.

ja sam mislio da tako i treba biti kod ove kreacije, jer da nije tako onda su joj trebali obući dolčevitu!

AU
autoritet
17:18 26.11.2011.

Jadna zaglupljela djeca opsjednuta slavom...

VI
ViP1612
22:39 25.11.2011.

Grudnjak?? ništa, a??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije