Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Radeljak jednom promjenom na Facebooku otkrio kakav je stvarno njegov odnos s beogradskom odvjetnicom

Zagreb: Josip Radeljak Dikan u šetnji gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
31.08.2023.
u 11:40

Dikan je na Facebooku promijenio svoj ljubavni status i sada mu na tom mjestu stoji "u vezi s Nevenom Jeličić". Prije nekoliko dana podijelio je novu fotografiju s njom. Na fotki Dikan grli Nevenu ispred bazena.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80) posljednjih mjeseci uživa u društvu atraktivne beogradske odvjetnice Nevene Jeličić, a sada je na društvenim mrežama otkrio da su stvarno u vezi. Dikan je na Facebooku promijenio svoj ljubavni status i sada mu na tom mjestu stoji "u vezi s Nevenom Jeličić". Nevena, s druge strane, te detalje o sebi na svom Facebook profilu nije odlučila podijliti s javnosti. 

Foto: Facebook

Prije nekoliko dana podijelio je novu fotografiju s njom. Na fotki Dikan grli Nevenu ispred bazena

 

"Pozdrav za prijatelje, a naročito za neprijatelje" napisao je e dodao da je u Supetru na Braču.
Prije nekoliko dana na Facebooku je pokazao kako se s društvom zabavljaju na Hvaru.  "Laganini Hvar, svjetski lijepo", napisao je Dikan u opisu fotografije s odmora. Kasnije je sa svojim prijateljima podijelio i upozorenje kako se pojavio njegov lažni profil na društvenim mrežama.

"Dobivam jutros informacije od fb prijatelja da netko s lažnim profilom na moje ime i s mojim nadimkom šalje nove zahtjeve za prijateljstvom i onda nekakve nepovezane poruke, uglavnom ignorirajte zahtjev ili ga odmah uklonite, a po mogućnosti i prijavite, to nisam ja. Hvala", napisao je. 

VEZANI ČLANCI:

Dikanova nova partnerica u srpske medije dospjela je 2021., kada su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, jednim od nasljednika dinastije Karić. Inače, Dikan i Nevena prvi put zajedno su snimljeni u lipnju na zagrebačkoj špici, a poduzetnik je nedavno otkrio kako među njima izgleda ima nešto više od prijateljstva. 

"Nevena Jeličić! (The Babe) počelo je ovako!" napisao je Dikan uz njihovu zajedničku fotografiju iz restorana. Zatim je objavio i novu fotografiju, na kojoj je otkrio i kako se možda planiraju vjenčati. 

"Još samo korak do oltara!" napisao je pokraj fotografije. 

Podsjetimo, Josip Radeljak godinama puni medije zbog svog ljubavnog života. Iza sebe ima razvode s Vlatkom Pokos i Desankom Bebom Lončar s kojom je dobio sina Lea. Oženio je glumicu Enu Begović s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je 2000. godine poginula u prometnoj nesreći na Braču. Dikan je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom koja je 2013. poginula u automobilskoj nesreći. 

VIDEO Zgodni hrvatski chef otkrio pikanterije iz svojeg života i otkrio kako se nosi s obožavateljicama

 

Komentara 2

Avatar brons
brons
12:31 31.08.2023.

Dilkan

Avatar 365dias
365dias
12:28 31.08.2023.

vidim da je jaaako pismen: LIJEVIĆARSKE medije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije