Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prizor iz spavaće sobe

Danijela Dvornik objavila fotku iz kreveta, pratiteljicu zanimalo tko ju fotka, a odmah je stigao i odgovor

Foto: instagram
1/9
31.08.2023.
u 10:15

Danijela Dvornik ne krije koliko joj odgovara život na otoku, a to je dokazala još jednom objavom na Instagramu

Udovica Dine Dvornika, Danijela Dvornik, uživa u svom mirnom životu otkako se iz Zagreba preselila u Sutivan na otoku Braču. Svojim pratiteljima često na društvenim mrežama pokazuje koliko joj godi život na otoku, a sada im se javila fotografijom iz spavaće sobe.

"Kad ti stigne poruka da danas nema treninga ……🥱. A noćas se spavalo samo tako… malo grmljavine pa pljusak… divota .
#jutroukrevetu #volimtezivote #zivotnaotoku", napisala je Dvornik uz fotografiju na kojoj prekrivena plahtom leži u krevetu.

"A tko te to fotka", upitala ju je jedna pratiteljica, na što joj je Danijela spremno i šaljivo odgovorila: "Butler!" A potom je i dodala: "Je, je Costner."

Inače, udovica legendarnog glazbenika Dine Dvornika nedavno je odgovarala i na pitanja pratitelja koje je zanimalo traži li muškarca i zašto ga nema.  "To mi je jedno od gorih pitanja, tražim li muškarca i zašto nemam muškarca. Tražim li uopće muškarca i to je pitanje. Ne znam kako to tražiti muškarca? Trebam li ići po društvenim mrežama ili da šećem po rivi, gledam frajere i ulijećem? Jednostavno nisam taj tip. Meni muškarac mora biti šarmantan, mora mi se dogoditi", započela je Danijela i nastavila s objašnjavanjem kakvi je muškarci privlače. 

VEZANI ČLANCI: 

"On mora biti duhovit, pretpostavljam da mora biti i kreativan jer ja volim takve tipove, volim one koji rade nešto s rukama. Ruke su mi jako važne kod muškarca. Ako su njegovane, ako su lijepe, glatke… To je nešto što me može zavesti. Ne volim krumpiraste prste, prljave i izgrizene nokte ili onako grube ruke. Ne mogu uopće zamisliti da me tako nešto može dotaknuti. Vama to sad može izgledati glupo, ali to je nešto što mi govori dosta o muškarcu i ono što je meni bitno", zaključila je.

Osim toga, odgovarala je i na pitanja poput zašto se preselila na more iz Zagreba. "Vrlo jednostavno. Oduvijek sam znala da ću živjeti u Sutivanu, samo je bilo pitanje vremena kad. Mislim da su potres i korona malo ubrzali tu odluku i nije mi uopće žao. Otočki život je sasvim nešto drugo nego gradski život tako da zbilja uživam ovdje na otoku. Ne nedostaje mi grad, a kad mi možda zafali, odem par dana tipa u Zagreb i obavim sve u ta tri dana što ne bih inače u cijelu godinu da živim gore tako da je i to O. K.", odgovorila je Danijela.

VIDEO Princeza Diana napustila nas je na današnji dan prije 26 godina

Ključne riječi

Komentara 14

NO
Normalni1
11:16 31.08.2023.

Ma dosta više i nje i vas koga ona zanima. Ako nemate ništa pametno pisati osim o osobama kao ona onda gasite novine

SS
simpatican.simpa
11:15 31.08.2023.

I ona na platnom spisku VL, svako malo novost s Brača da nam zagolica maštu.

AK
Aka
12:36 31.08.2023.

Evo mene ne zanima udova pokojnika DD, niti kćerka pokojnika DD, niti unuci pokojnika DD, ali zanima me da li VL plaća rodbini pokojnika za objave ili rodbina plaća VL? I koliko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije