Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio o karijeri

Mladen Grdović: 'Dobio sam vozačku. Nisu vjerovali da su mi jetra takva'

Zagreb: Mladen Grdović s 4 Asa snimio pjesmu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/7
31.08.2023.
u 08:23

Rekao je kako je znao da će biti pjevač od treće godine, a kada je kao 16-godišnjak upoznao Đorđa Novkovića, san mu se počeo ostvarivati. Dodao je i da su bila drukčija vremena te da si teško mogao uspjeti bez formalnog glazbenog obrazovanja.

Pjevač Mladen Grdović (65) otvorio je dušu o trenutcima koji su mu obilježili živjet, a raspričao se i o svojim počecima. Rekao je kako je znao da će biti pjevač od treće godine, a kada je kao 16-godišnjak upoznao Đorđa Novkovića, san mu se počeo ostvarivati.
Izjavio je kako je Novković njegovu ocu Bepici dao svoj telegram i adresu, te da ga je nakon sedam dana zvao, a tada su krenule profesionalne svirke. Dodao je i da su bila drukčija vremena te da si teško mogao uspjeti bez formalnog glazbenog obrazovanja. 

''Morao si znati Presleya, morao si znati San Remo, talijanske kancone, trebao si znati čak i neke njemačke pjesme, naše najpopularnije pjesme tog vremena, ali pretežno evergreen i kancone'', prisjetio se Mladen za InMagazin

 

Grdović je kazao i kako je najviše ploča prodao '87. godine. "Pokojni Tomislav Ivčić i ja, Duo Pegla. 450 tisuća primjeraka. Mi imamos mnogos problemos.''

Komentirao je i kako je otupio na sve jer je njegov privatni život stalno bio pod povećalom. "Sve sam opravdao, cijelu Hrvatsku, cijelu zemaljsku kuglu i meni je to drago'', nastavio je. 

VEZANI ČLANCI:

Glazbenik kaže kako su problemi s alkoholom iza njega, no ostaju mu omiljen motiv za šalu na vlastiti račun. 
''Dozvolu vozačku sam dobio, nisu vjerovali da mi je jetra takva. Oni su mislili da ja pijem konjake, a ja popijem tri bevande i gotov sam. Ja sam iskren pa sve iskreno kažem'', zaključio je. 

VIDEO Nikad prežaljena: Princeza Diana napustila nas je na današnji datum prije 26 godina

Komentara 6

OV
Ovan
11:02 31.08.2023.

Tako i ja lažem sebe svaki dan od sutra nepijem i to sa tvrdim m . 🤣🇭🇷🍻

PE
Petarpan1108
12:01 31.08.2023.

Ja pijem da zaboravim.... 😅

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:30 31.08.2023.

Lik se ruši na svakom koncertu, ali ne pije mnogo. Vodu s okusom :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije