Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi život

Putinova bivša supruga u braku je s 21 godinu mlađim poduzetnikom i žive u ovoj luksuznoj vili

Foto: profimedia
1/7
02.03.2022.
u 12:38

Ljudmila se 2014. službeno rastala od ruskog predsjednika i ljubavnu sreću pronašla je u Arturu Očeretniju

Tijekom svih ovih godina otkako je na čelu Rusije Vladimir Putin nikada u javnosti nije podijelio puno informacija o svojoj obitelji, a fotografije njegovih kćeri nikada nigdje nisu objavljene. Sa suprugom Ljudmilom (64) u braku je bio od 1983. godine do 2014. kada su službeno razvedeni, a javnosti su zajednički u lipnju 2013. godine priopćili kako su donijeli odluku i više neće biti supružnici, ali će ostati u dobrim odnosima. Nakon tog pojavljivanja pred kamerama 2013. godine nikada više Ljudmilu nismo imali priliku vidjeti, a ona je, kako prenose strani mediji, sada u braku s 21 godinu mlađim ruskim biznismenom Arturom Očeretnijem.

S novim suprugom bivša gospođa Putin izgradila je vilu koja svojim izgledom podsjeća na palaču, a njezin novi dom nalazi se u blizini otmjenog francuskog ljetovališta Biarritza. Vrijednost nekretnine koju je izgradila s novim suprugom procjenjuje se na više od sedam milijuna eura. Između 2003. i 2008. Očeretni je bio generalni direktor agencije za događanja Art-Show Center, koja je organizirala događanja za velike klijente, uključujući neke s državnim vezama. Među njima su bili divovi u državnom vlasništvu poput Gazproma i Transnefta, a među klijentima agencije bila je i neprofitna organizacija – Centar za razvoj međuljudskih komunikacija, koju su 2000. godine osnovali ljudi bliski Putinu, piše occrp. Prema njihovim saznanjima Ljudmila je bila neslužbeno pokroviteljica ovog centra i tako je i upoznala svog drugog supruga koji je 2010. godine proglašen ravnateljem ovog centra.

SENSITIVE MATERIAL. THIS IMAGE MAY OFFEND OR DISTURB People walk past anti-Putin graffiti and painted Ukrainian flags at a villa believed to belong to Lyudmila Ocheretnaya, former wife of Russian President Vladimir Putin, in Anglet, France, March 1, 2022. REUTERS/Vincent West Photo: VINCENT WEST/REUTERS
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
 

U prosincu 2013. godine, samo šest mjeseci nakon što je Ljudmila javno objavila da se razvodi od predsjednika Putina, Očeretni je kupio vilu na jugu Francuske, a riječ je o zdanju od 450 četvornih metara. Vila ima četiri spavaće sobe, dnevni boravak, blagovaonicu s terasom te prostor za igranje biljara. Okućnica vile ima 5000 četvornih metara s vanjskim bazenom, a susjedi kažu kako su upoznati s činjenicom da u vili živi bivša Putinova supruga, ali samo rijetki od njih su je i vidjeli. Ovih dana na zidovima koji okružuju vilu osvanuli su grafiti s natpisima: j...š Putina i Putinova mafija.

VIDEO Ruska kolona vojnih vozila u kojoj su bili i tenkovi pokušala je ući u Buču u predgrađu Kijeva

Ključne riječi

Komentara 12

DT
drž_tvrdo!
13:45 02.03.2022.

Ruski oligarsi, dekadencija i fašizam, maskiran u antifašizam! ... I kod nas poznato. I nekad i sad.

KO
Kološanin
14:33 02.03.2022.

U ruske medije puštane su različite priče o tome gdje je Putinova bivša žena, od toga da je otišla u samostan, do toga da živi na jugu Francuske. Jedino što se zna je da nakon razvoda više nije viđena, niti postoji i jedna njena fotografija.

BR
Bruce
13:17 03.03.2022.

Vjerojatno ga je i to pogodilo. On želi vječno ostati mlad i uštrcao je u sebe već hektolitre botoksa, a bivša mu u braku s 21 godina mlađim. A i sigurno je i viši od njega, što nije teško.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije