Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Publika pohvalila plesne vještine Viktorije Rađe, ali ovo joj zamjeraju

Foto: Nova TV
1/8
04.06.2019.
u 10:25

Nakon zadnjeg plesa u showu Viktorija se rasplakala, ali publika je uvjerena kako su suze bile lažne...

Viktorija Rađa i njen plesni partner Marko Mrkić u finalu showa "Ples sa zvijezdama" nisu izborili pobjedu, ali zahvaljujući showu postali su prijatelji za cijeli život.

Emotivni su u nedjelju u showu bili svi finalisti, a Viktorija i Marko izveli su zadnji ples u showu i nakon toga je Viktorija zaplakala i nije bila u stanju ništa reći, ali dio publike misli kako je sve to bio dio showa i da supruga Dina Rađe nije pustila ni suzu. 

 

 

"Baš gledam di 'cmolji' i onda digne glavu i niš od suza, može glumiti u 'Krv nije voda'. Plesački svaka čast,ali ovo glumatanje s plakanjem je malo previše. Kakva je ono gluma Viktorije Rađe? Ona kao nešto plače? A suza nigdje... Iritantno. Ovo joj stvarno nije trebalo", dio je komentara o suzama Viktorije Rađe nakon posljednjeg plesa u showu.

Ipak, veći dio gledatelja stao je u obranu Viktorije i smatraju kako su  gledatelji koji su udijelili ove pomalo zlobne komentare samo zavidni i ljubomorni na Viktorijino plesačko umijeće. 

Foto: Facebook/RTL

Dan nakon finala Viktorija je objavila i emotivnu posvetu svojem plesnom partneru u kojoj je napisala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kažu boksači da ti je kad uđeš u ring najbolji prijatelj na svitu onaj kojeg tribaš napast jer samo on razumi kako se osjećaš u tom trenutku. Tako je Marko bio moj najbolji prijatelj u ovih 12 emisija (ajme, plesali smo svih 12, do kraja, još ne virujem). Samo on razumije svaku emociju koju sam doživila; svaki strah, svaku nesigurnost, svaki žulj, ali i svaki uspjeh i svaku sreću. Dobila sam najboljeg mentora, super osobu ali i prijateja za cijeli život. Jer kad s nekim prođeš ovako iskustvo, onda je to stvarno veza za cijeli život. Marko, hvala ti za sve, a najviše ti hvala za tebe. Malo sam previše emotivna danas. Mislim i inače, al’ danas....ne znam. 🤦🏻‍♀️😍 . . . #plessazvijezdama #novatv #friends #dancelife

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

 

"Kažu boksači da ti je kad uđeš u ring najbolji prijatelj na svitu onaj kojeg tribaš napast jer samo on razumi kako se osjećaš u tom trenutku.  Tako je Marko bio moj najbolji prijatelj u ovih 12 emisija (ajme, plesali smo svih 12, do kraja, još ne virujem). Samo on razumije svaku emociju koju sam doživila; svaki strah, svaku nesigurnost, svaki žulj, ali i svaki uspjeh i svaku sreću. Dobila sam najboljeg mentora, super osobu, ali i prijatelja za cijeli život. Jer kad s nekim prođeš ovako iskustvo, onda je to stvarno veza za cijeli život. Marko, hvala ti za sve, a najviše ti hvala za tebe. Malo sam previše emotivna danas. Mislim i inače, al’ danas.... ne znam." 

 

Komentara 3

VR
Vrac666
12:58 04.06.2019.

Skoro sam povratio od te patetike i prenemaganja

BO
BobaBP
15:03 04.06.2019.

Slavko je ipak bio bolji! Žiri ju uzdizao na tron, ali nije sva ljepota u nogama, ljepota i toplina treba biti u osobi

SO
sohnahoakasaa
23:06 05.06.2019.

Takvo glumatanje tijekom cijelog PSZ nikad nismo vidjeli. Mozemo samo zamisliti dokle bi došla i kakva bi bila stvarna razlika u glasovima da joj muž nije potrosio kofer love na telefon. Haha a kiklop veli kak im je njenim plesom brak dobio 'drugu dimenziju'. Kako duboko za čoveka s juga i jos preko 2 m. Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije