Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijeljena mišljenja

Dok jedni slave, drugi su ogorčeni: 'Ovo je čista namještaljka... Previše za nedjeljni show'

Foto: Nova TV
1/5
03.06.2019.
u 09:00

Na službenoj Facebook stranici popularnog showa mogu se naći na stotine hvalospjeva Slavku i Gabrijeli, ali ima i onih koje njihove izvedbe nisu previše dotaknule te smatraju kako su pobjednici trebali biti Viktorija i Marko

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić pobjednici su showa 'Ples sa zvijezdama'. Ipak, neki od gledatelja smatraju da pobjedu nisu zaslužili. Na službenoj Facebook stranici popularnog showa mogu se naći na stotine hvalospjeva Slavku i Gabrijeli, ali ima i onih koje njihove izvedbe nisu previše dotaknule te smatraju kako su pobjednici trebali biti Viktorija i Marko.

"Objektivno Slavko više glumi da pleše! Marko i Viktorija trebali su pobijediti, ali preozbiljan muž na galeriji, preseksi ples (posebno ovaj mokri u finalu)i očita kemija ipak su bili previše za prosječnog gledatelja nedjeljnog šoua! Šteta, bili su najhrabriji, najoriginalniji i zaslužili su pobjedu! Šteta! Objektivno Viktorija ima plesne pokrete i držanje tijela daleko bolje od Slavka. Naravno da je ples i gluma, ali njegovi pokreti su bili često neprirodni, naučeni (gluma), a faca ponekad preozbiljna i neuvjerljiva, a ponekad kao kad se "mali upiški u gaće", glasi jedan od komentara nezadovoljnog gledatelja.


"Čista namještaljka i to očita da očiglednija ne može biti. Dakle za početak Sobin nikada od publike nije imao najviše glasova i sada odjednom kao ima u finalu. Nemoguće. A drugo, u ovoj emisiji za prvi ples žiri je svakom birao ples i Šariću su dali onaj ples koji mu nije legao dok je Sobin dobio ples koji mu je odlično legao. Sramota za jednu televiziju. Također niste mi htjeli prihvatiti glas za Viktoriju danas nakon što su ostali Slavko i ona samo. Daleko najlošiji pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' do sada. Sve ukupno što se organizacije tiče ples sa zvijezdama na HRT-u je bio puno bolji, hajde jedino su mi voditelji bolji na novoj, plesni dvoboj je isto bio bez veze, mogli su bez toga, barem bi Marko onda ispao u prvoj emisiji", nadovezao se drugi.

"Nezasluženo", "Koje razočaranje. Pa Viktorija je bila fenomenalna. Preloše", "Marko I Viktorija su bili najbolji, oni su trebali pobijediti", "Viktorija i Marko su najbolji...ova pobjeda je namještena", "Nisu zaslužili, bolji su bili Viktorija i Marko", "Marko i Viktorija su trebali pobijediti. Bili su super", "Viki neusporedivo bolja... ženska rastura u plesu".

No, bilo je i onih koji nisu krili zadovoljstvo zbog sinoćnjeg ishoda finalne emisije. "Zasluženo.Gabriela vrhunska, a Slavko je pokazao da nije samo dobar glumac nego se uspješno zna nositi i s plesnim koracima.Bravo!", "Najbolja mentorica i najskromnija zvijezda!!! Čestitke!!!", "Rasplakali ste me danas, zasluženo skroz", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Pogledajte i koje su poznate osobe prešle na islam

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
15:49 03.06.2019.

Tko bi svima udovoljio!!!!!!!!!! Oba para su bila vrhunska i oba para su pobjednici. Najveći dobitnik je publika koja je iz emisije u emisiju uživala u vrhunskom plesu. Zato prestanite sa tupavim komentarima.

DU
Deleted user
10:57 03.06.2019.

Ja sam već pisao o toj temi pa dobio žuti karton a na moj dopis nadležnima nikada nisam dobio odgovor zašto..kadija te tuži..kadija te sudi..

GE
generaly
16:56 04.06.2019.

Hvala Bogu da Hrvati znaju prepoznati vrijednost i ljepotu duha. S obzirom na njihove političke izbore, moglo se posumnjati u njihovu elementarnu inteligenciju, ali i moral. Viktorija nije za ples i neka se primi nečega što joj bolje ide. Svejedno mi je žao žene, kakvog muža ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije