Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo prepucavanje

Prva dama SAD-a izazvala neviđeni bijes! Nije se bojala uzvratiti udarac

Melania Trump
Foto: Twitter
1/6
08.03.2020.
u 17:32

Melania Trump je u četvrtak na svom Twitteru objavila nekoliko fotografija izgradnje teniskog terena Bijele kuće i zadobila razne kritike.

Melania Trump, supruga predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, u četvrtak je na Twitteru izazvala pomutnju komentara i kritike na račun objavljenih fotografija zbog izgradnje teniskog terena Bijele kuće. Naime, na jednoj od fotografija, Melania nosi radničku zaštitnu kacigu i s arhitektima proučava nacrt projekta. 

Melania Trump
1/10

Njezina objava nije se svidjela pratiteljima pa su je među ostalim i prozvali s velikom ljutnjom.

"Ljudi svakodnevno umiru, pandemija se širi svijetom, a nas bi trebalo biti briga za jedan teniski teren?", "Nevjerojatno! Bijela kuća brže je izgradila Melanijin teniski teren nego što je testirala ljude na koronavirus", "Ovu objavu je neobično vidjeti za vrijeme epidemije. Vidim da pratite što se događa sa životima ljudi", samo su neki od ljutitih komentara.

Ipak, Melania komentatorima nije ostala dužna pa je u roku dva dana uzvratila novom objavom.

"Potaknula bih sve koji ispituju moj rad u Bijeloj kući da uzmu vremena i razmisle kako bi mogli pridonijeti produktivnosti i boljitku svojih zajednica", napisala je.

Inače, Melania se često nalazi na meti kritika zbog razlilčitih razloga. Tako je recimo u kolovozu prošle godine zbog toga što je odabrala žutu Calvin Klein haljinu brzo podijelila mišljenje javnosti o svom modnom odabiru.

Ivan Šarić nam je odgovorio na hrpu smiješnih brzopoteznih pitanja.

Na G7 summit u francuski Biarritz američki predsjednik Donald Trump stigao je u društvu supruge Melanije koja je ubrzo postala glavna tema na internetskim stranicama posvećenima modi i ljepoti. Povod je bila njena haljina s potpisom modne kuće Calvin Klein i čija cijena iznosi oko 3500 kuna. 

Foto: Reuters/Pixsell

Žuta midi haljina A-kroja savršeno je pristajala figuri prve dame Amerike, a upečatljive su bile i njene ružičaste potpetice s potpisom Louboutin. Ovaj outfit podijelio je mišljenja. Jedni smatraju kako je ovo idealna boja i kroj koji pristaju Melaniji te da su roze štikle dodatno naglasile samu haljinu.

Dosta je onih koji smatraju kako ovakve haljine s tako upečatljivom bojom nisu dobar odabir za suprugu jednog predsjednika pogotovo kada dolazi na događaj poput G7 summita. Pastelne boje i nešto klasičniji krojevi više bi odgovarali njezinoj ulozi. Bez obzira na podijeljena mišljenja u modnoj kući Calvin Klein su zadovoljni reklamom koju im je napravila Melanija jer je model ove haljine već rasprodan.

Ključne riječi

Komentara 16

GE
geler203
17:48 08.03.2020.

Neka nosi što god hoće jer izgleda fantastično za svoje godine i za razliku od one od francuskog predsjednika koja bi trebala čuvati praunučiće.

Avatar Jopa
Jopa
18:07 08.03.2020.

Izazvala je neviđeni bijes..? Svašta..

GE
geler203
18:30 08.03.2020.

Budimo iskreni, ameri nikada ljepšu prvu damu nisu imali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije