Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumci dobili dvojni

Prsata Christina Hendricks i seksi Jon Hamm postali lutke Barbie

barbie lutkice likova serije \'momci s madisona\'
12.03.2010.
u 16:41

Mattel je proizveo četiri lika iz serije “Momci s Madisona”: Joan Holloway, Dona Drapera i njegovu ženicu Betty te zavodnika Rogera Sterlinga, kojima ćemo se igrati dok čekamo novu sezonu.

Oni pretjerano puše i piju, varaju žene i skloni su skandalima, marketinški su stručnjaci i žive u 60-im godinama prošlog stoljeća. Naravno, riječ je o likovima ultrapopularne serije “Momci s Madisona”, koja je donedavno oduševljavala i domaću publiku. Pa iako ih više ne gledamo, u očekivanju emitiranja nove sezone možemo se tješiti njihovim likovima pretočenima u popularne lutkice Barbie koje će se ovo ljeto pojaviti u trgovinama. Mattel je oživio četiri lika: prsatu i crvenokosu Joan Holloway (Christina Hendricks), zgodnog Dona Drapera (Jon Hamm) i njegovu seksi ženicu Betty (January Jones) te sjedokosog šefa zavodnika Rogera Sterlinga (John Slattery).

Sve je, od odjeće do dodataka, autentično – dok stvarni glumci i serija skupljaju Emmyje, vi možete skupljati odjeću za njihove plastične dvojnike. Tako ćete za 400 kuna, koliko će svaka lutkica stajati, za Dona Drapera moći nabaviti baloner, aktovku i šešir. Za Sterlingov lik postojat će i vestica s V-izrezom i izvezenim monogramom, a za djevojke nezaobilazna šminka i nakit. Najviše zamjerki obožavatelja dobila je lutkica tajnice Joan jer nema dovoljno naglašene obline, no bilo je nemoguće proizvesti Barbie koja ima grudi kao njena protagonistica glumica Christina Hendricks. Trend da poznate osobe poput Angeline Jolie, Britney Spears ili Beyonce imaju svoje lutkice Barbie postao je sve rašireniji pa je uvijek zanimljivo čekati nova iznenađenja iz Mattela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije