Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna Chantel

Provodi se s njim, a pokušava prodati njegovu priču?

bieber
Foto: Screenshot
1/6
28.01.2014.
u 18:20

Prekrasna Chantel Jeffries pokušala je prodati svoju priču o romansi s Justinom Bieberom za 20 tisuća dolara, piše New York Post...

Prekrasna Chantel Jeffries pokušala je prodati svoju priču o romansi s Justinom Bieberom za 20 tisuća dolara, piše New York Post. Naime, iz više izvora ugledni NY Post piše kako se njezin glasnogovornik javljao medijima govoreći da je Chantel voljna ispričati sve o svom iskustvu s poznatim glazbenikom. Ipak, nakon što je provela vikend s Justinom u Panami, odustala je od televizijskih intervjua. No, spomenuti glasnogovornik demantirao je napise.

– Njezin odvjetnik i ja primili smo mnogo zahtjeva različitih medija da im Chantel ispriča svoju priču. No, nijedan prijedlog nije uključivao novčanu kompenzaciju. Nadomak kraju pregovora bio je The Today Show, a svi znamo da oni ne uzimaju novac za svoje vijesti, izjavio je glasnogovornik.

Ipak, NY Post piše da Chantel pregovara tražeći novac i uspon gradeći manekensku karijeru. Da podsjetimo, Bieber je bio uhićen u Miamiju prošlog tjedna zbog utrkivanja u Lamborghiniju te vožnje pod utjecajem alkohola. Nakon svega, s Chantel je otišao u Panamu, a ona je ovih dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je očito kako uživa na suncu.

>> Justin Bieber uživa u Panami u društvu Chantel Jeffries!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije