Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina, Petar, Tony..

Provjerite tko je sve partijao na Ultra Europe festivalu

celebrityji na ultra festu (1)
Foto: PR Foto
1/7
15.07.2013.
u 19:48

U vikendu tijekom Ultra Europe festivala uživale su i brojne osobe iz društvenog života, poput Nine Badrić i Petra Graše.

U vikendu tijekom Ultra Europe festivala uživale su i brojne osobe iz društvenog života poput glazbenika Nine Badrić, Danijele Martinović, Tonija Cetinskog, Petra Graše, košarkaša Tomislava Zubčića, ljepotice Kristine Bradač, Vlade Vuksanovića i Radovana Stošića. Označen kao najiščekivaniji festival ljetne sezone u regiji, festival Ultra Europe u tri je dana održavanja u nadmašio sva očekivanja s više od 75.000 ljudi koji su došli iz svih krajeva svijeta.

Spektakularna završnica na Hvaru privukla je oko 5000 najvećih ljubitelja elektronske glazbe koji su sinoć od 15 sati uživali u nastupima izvođača kao što su Brass Knuckles, Cazzette, Nervo, Dada Life, Chuckie i najveće zvijezde večeri – Stevea Aokija. Tim je energičnim nastupom završeno premijerno izdanje festivala koje će se u Hrvatskoj zadržati još sigurno četiri godine.

>>Danas ekskluzivna završnica Ultra Europe na Hvaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije