Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeno - vjenčanje

Princ William na proljeće vodi do oltara svoju zaručnicu Kate

Princ William
Foto: Pixsell
1/3
16.11.2010.
u 16:46

Sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane drugi je u liniji za nasljeđivanje prijestolja, a pred Kate, s kojom je u vezi osam godina, kleknuo je nedavno tijekom njihova odmora u Keniji

Sljedeće godine u proljeće ili ljeto britanski princ William oženit će se dugogodišnjom djevojkom Kate Middleton, potvrdila je kraljevska obitelj. Sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane drugi je u liniji za nasljeđivanje prijestolja, a pred Kate je kleknuo nedavno tijekom njihova odmora u Keniji.

– Jako sam sretan zbog njihove odluke, bilo je i vrijeme da se vjenčaju – razdragano je izjavio princ Charles. Prije službene objave 28-godišnji William od Kateina oca zatražio je njezinu ruku, a od svoje bake, kraljice Elizabete, tražio je da blagoslovi njihove zaruke, što je ona oduševljeno i učinila. U priopćenju iz kraljevske palače piše da će princ poslije vjenčanja živjeti u sjevernom Walesu i nastaviti obavljati svoju službu u zračnim snagama. Par je u vezi već osam godina, a tijekom studija počeli su živjeti zajedno.

Ključne riječi

Komentara 3

TI
TitoPartija
20:31 16.11.2010.

Lijepa je.

Avatar Časna seka
Časna seka
18:56 16.11.2010.

Malo je popravio svoju proćelavost.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:15 17.11.2010.

Kazu da je uvijek pristojna. Kako je to moguce ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije