Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viđena u šetnji

Pretjerala s botoksom: Ovu glumicu sada gotovo ne možete prepoznati

Lara Flynn Boyle
Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
1/3
05.08.2014.
u 11:27

Iako nikada nije priznala da je otišla pod nož, prvi znakovi kozmetičkih korekcija uočeni su još u ranim 2000-ima dok je bila u vezi s Jackom Nicholsonom.

Zvijezda kultne TV serije 'Twin Peaks' Lara Flynn Boyle (44) prošetala se Los Angelesom.

Ne bi to bilo ništa čudno, no gotovo ju je bilo nemoguće prepoznati. Svojim izgledom nastalim brojnim kirurškim zahvatima glumica je zaprepastila javnost, a njene fotografije preplavile su i društvene mreže.

Glumica je viđena u društvu svoje majke Sally, a paparazzi su snimili njezine prenapumpane usne, piše Daily Mail.

Iako nikada nije priznala da je otišla pod nož, prvi znakovi kozmetičkih korekcija uočeni su još u ranim 2000-ima dok je bila u vezi s Jackom Nicholsonom.

Foto: © ALL ACTION/Press Association/PIXSELL

Foto: © ALL ACTION/Press Association/PIXSELL

Prije 12 godina Flynn Boyle je priznala da je zabrinuta zbog starenja te se boji da će joj uloge 'preoteti' mlađe kolegice.

-Znam da mi polako ponestaje vremena. Jednostavno nema tako puno uloga za starije žene. Ne radujem se starenju, mislim da trenutno izgledam prilično dobro, rekla je tad glumica.

>>Jesmo li sigurni da znamo tko je ubio Lauru Palmer?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije