Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanosna kolumbijka

Preskočila muške kolege i zasjela na tron najplaćenije

sofia vergara
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/6
27.11.2013.
u 20:04

Ove je godine izbila na sam vrh Forbesove liste najplaćenijih televizijskih glumaca, preskočivši Ashtona Kutchera

Kolumbijska glumica Sofia Vergara svoj je izgled i talent dobro unovčila, te je ove godine izbila i na sam vrh Forbesove liste najplaćenijih televizijskih glumaca.

Lijepa Sofia zaradila je više od 30 milijuna dolara od lipnja 2012. godine do lipnja 2013., čime je dospjela ispred svih muških i ženskih glumaca u televizijskom svijetu.

Vergara, koja glumi u hit seriji "Moderna obitelj", zarađuje po epizodi oko 175.000 dolara, što je cifra koju neke njene kolege sa seta dobiju čitavu sezonu.

Sofia je 30 milijuna zaradila glumom, ali i drugim dobro plaćenim poslovima. Zaštitno je lice Diet Pepsija, Cover Girla i lijeka Synthroid, a ima i liniju odjeće u Kmartu.

Zahvaljujući ovim angažmanima, u prethodnoj godini zaradila je šest milijuna dolara više od drugoga na listi, najplaćenijeg muškog kolege Ashtona Kutchera.

>>Ona je najplaćenija televizijska glumica!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar likka
likka
12:25 28.11.2013.

sex sells

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije