Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVSKO VJENČANJE

Premda su im pripremili kraljevski jelovnik, neki su gosti zaželjeli pizzu

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
20.05.2018.
u 16:54

Kako piše metro, prije nego je počelo večernje primanje princa Charlesa za 200 prijatelja i članova obitelji, u dvorac Windsor stiglo je nekoliko desetaka pizza. Nije poznato je li nešto pošlo po zlu, ili su se kraljevski gosti zaista zažljeli pizze.

Iako su se nakon kraljevskog vjenčanja jela najfinija britanska jela - od janjetine, pa do morskih specijalitetima, čini se kako se netko zaželio jesti pizzu. Kako piše metro, prije nego je počelo večernje primanje princa Charlesa za 200 prijatelja i članova obitelji, u dvorac Windsor stiglo je nekoliko desetaka pizza. Nije poznato je li nešto pošlo po zlu, ili su se kraljevski gosti zaista zažljeli pizze.

Naravno, ovim "pothvatom" pohvalila se i pizzeria koja je dostavila pizze.

- Zaista smo jučer dostavili puno pizza u Windsor. To je samo još jedan dokaz da svaka svadbena večera na jelovniku mora imatii pizzu - napisali su na Twitteru.

Dvije žene su pizze donijele samo nekoliko minuta prije nego su gosti počeli stizati u dvorac. Novopečeni vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dočekali su goste, a što se događalo na večeri nije poznato, pa tako ni na koju su pjesmu Harry i Meghan otplesali svoj prvi ples.

Ono što se moglo vidjeti je veličanstveni vatromet tijekom večeri, kojim je proslavljen njihov najveći dan.

Princ Harry i Meghan Markle
1/16

Komentara 1

CH
Che
19:28 20.05.2018.

Amerikanci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije