Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najduža tri sata

Poznati voditelj rasplakao se pred kamerama pričajući o bolesnom sinu

Foto: PA/Pixsell
1/3
02.05.2017.
u 14:59

Jimmy Kimmel u svojoj emisiji je ispričao kako je tri sata nakon što mu se rodio sin otkrio kako maleni treba na operaciju jer ima problema sa srcem

U svom showu "Jimmy Kimmel Live" voditelj Jimmy Kimmel jučer je gledateljima otkrio da mu se 21. travnja rodio sin
Billy i s publikom je podijelio koje je bolne trenutke njegova obitelj proživjela samo tri sata nakon rođenja malenog Billyja.

- Moja supruga Molly bez ikakvih komplikacija je na svijet donijela našeg sina. Sve je izgledalo u najboljem redu i dok se naša obitelj upoznavala s novim članom u sobu je došla medicinska sestra koje je primijetila da Billy ne diše dobro. Liječnici su pregledom otkrili kako nema problema s plućima već sa srcem. Pretrage su otkrile da je Billy rođen s rupicom na stijenci koja razdvaja lijevu od desne strane srca - kroz suze je ispričao voditelj.

Njegov sin operiran je tri dana nakon rođenja, a Jimmy je priznao da su mu ta tri sata, koliko je trajala operacija, bila najduža tri sata u životu. 

Zahvalio se svim liječnicima i svima koji su molili za njegovog sina, a posebno se zahvalio supruzi Molly koja je bila snažna i hrabra cijelo vrijeme. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
gooniegoogoo
09:45 03.05.2017.

nije se moglo dogodit boljoj osobi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije