Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora platiti

Poznati glazbenik završio u zatvoru jer nije platio ovaj iznos alimentacije

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
07.03.2019.
u 11:15

R Kelly pritvoren je za manje od dva tjedna nakon što je za njega plaćena jamčevina od 100.000 dolara u predmetu koji se vodi zbog optužbi za spolno zlostavljanje.

Glazbenik R Kelly u srijedu je poslijepodne pritvoren nakon što nije poslušao nalog suca da plati zaostatke alimentacije za djecu u iznosu većem od 161.000 dolara.

Kellyja su nakon jednosatnog ročišta u Chicagu policajci odveli u pritvor.

Na prošlomjesečnom ročištu sutkinja Lori Rosen upozorila je Kellyja da mu prijeti zatvor ako ne podmiri zaostatke s kamatama. Na ročištu u srijedu utvrđeno je da nije poštovao sud i stoga je poslan u pritvor.

Uvjet za njegovo puštanje na slobodu jest plaćanje 161.663 dolara.

Kelly je pritvoren manje od dva tjedna nakon što je za njega plaćena jamčevina od 100.000 dolara u predmetu koji se vodi zbog optužbi za spolno zlostavljanje. Kelly (52) s bivšom suprugom ima troje djece.

Prošlog je mjeseca protiv njega podignuta optužnica s deset točaka za spolno zlostavljanje. Tužitelji okruga Cook terete ga da je tijekom 12 godina zlostavljao četiri žrtve, od kojih su tri bile maloljetne. Kelly niječe optužbe.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
12:00 07.03.2019.

ovo je ko al capone, u zatvoru završio zbog neplaćanja poreza a ne kaj je ubio ili naredio ubojstva stotina ljudi.... ...................a ovaj završi u pritvoru zbog neplaćene alimentacije a ne spolnih zlostavljanja....

AR
Argos
12:07 07.03.2019.

Kad bih ja mogao komentirati svašta bih rekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije