Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predao se policiji

Otkazan nastup! Slavni pjevač na mukama zbog teških optužbi

Foto: Profimedia
1/3
28.02.2019.
u 14:10

Koncert predviđen za 12. travnja već je bio premješten iz Sindelfingena nedaleko od Stuttgarta u Neu-Ulm u Bavarskoj zbog kontroverze koja okružuje pjevača svima poznatog hita "I Believe I Can Fly".

 Koncert pjevača R Kellyja u Njemačkoj otkazan je u svjetlu "novih i objektivnih" činjenica, izjavili su organizatori.

Ta je vijest objavljena nakon što mu je sudac prošli tjedan odredio jamčevinu od milijun dolara. Pjevač se predao policiji u Chicagu zbog optužbi da je zlostavljao četiri žene. 

Dobitnik Grammyja R Kelly optužen je u petak po više točaka za seksualno napastovanje, uključivši i maloljetnica, objavili su američki mediji.

Koncert predviđen za 12. travnja već je bio premješten iz Sindelfingena nedaleko od Stuttgarta u Neu-Ulm u Bavarskoj zbog kontroverze koja okružuje pjevača svima poznatog hita "I Believe I Can Fly". 

Zbog online peticije koju su podržali deseci tisuća ljudi odustalo se od njegova nastupa u Sindelfingenu. Zvijezda R&B-a i bivši profesionalni košarkaš, pravog imena Robert Sylvester Kelly (52), suočen je s već desetljećima s navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, uključivši i tinejdžerice.

Nikad prije nije bio optužen i uvijek je nijekao sve navode o nedjelima. Trebao bi se pojaviti pred sudom u Chicagu gdje živi, upravo na Dan žena 8. ožujka.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:31 28.02.2019.

R.Kelly? Slavan pjevač? Ja se ne sjećam da sam ikad čuo za njega, a tip nije baš neki mlad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije