Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premali iznos

R.Kelly pušten iz zatvora uz jamčevinu

Foto: screenshot/Yotube
1/3
26.02.2019.
u 15:16

Pjevač R.Kelly izjasnio se da nije kriv za optužbe seksualnog zlostavljanja četiri žrtve, od koje su tri bile maloljetne. Nekoliko sati poslije suđenja pedesetdvogodišnji R.Kelly uplatio je jamčevinu za izlazak iz zatvora.

R&B zvijezda R.Kelly pušten je iz pritvora u ponedjeljak, nakon što mu je uplaćena jamčevina od samo 100.000 dolara. -prenosi PageSix.

Izjasnio se da nije kriv za optužbe seksualnog zlostavljanja četiri žrtve, od koje su tri bile maloljetne. Pjevač se na sudu u Chicagu pojavio u narančastom odijelu i putem odvjetnika Stevea Greenberga uložio žalbu. Nekoliko sati poslije pedesetdvogodišnjem R.Kellyu nepoznata 47-godišnja žena predstavljena kao pjevačeva prijateljica iz Chicaga uplatila mu je jamčevinu za izlazak iz zatvora Cook Country. - prenio je COS. Ispred zatvora dočekala ga je horda novinara i fotografa.

Reper je morao provesti vikend iza rešetaka, a prva jamčevina je postavljena je na 1 milijun dolara ili 100,000 dolara gotovinskom obveznicom. Njegov odvjetnik rekao je sucu da će pjevaču biti teško izdvojiti 10% iznosa od primarne jamčevine jer ima otežanu financijsku situaciju i duguje gotovo 170,000 dolara alimentacije. Istovremeno, Michael Avenatti, odvjetnik dviju Kellyjevih žrtava tužilaštvu je predao drugu snimku na kojoj pjevač i 14-godišnja djevojčica imaju seks.

-Video traje oko 55 minuta i datira iz 1999. ili 2000. godine - rekao je Avenatti za medije koji nije potvrdio radi li se na snimkama o istoj djevojci, ali TMZ iz izvora potvrđuje da jest. Njegov odvjetnik potvrdio je da je djevojka sa snimke jedna od potvrđenih žrtava zbog koje je Kelly optužen.

-Da ove žrtve nisu crnkinje i ne dolaze otamo odakle jesu, u mnogo slučajeva razrušenih obitelji niskog socioekonomskog statusa, ovaj tip ne bi danas odšetao na slobodu. - rekao je Avenatti. -Ti dani, ipak, su gotovi. Vladavini zlostavljanja i napada gospodina Kellyja došao je kraj. - dodao je Michael Avenatti koji brani žrtve u ovom slučaju. Pritom je spomenuo da ima saznanja o trećoj snimci o kojoj nije otkrivao detalje, ali je dodao da je od dodatnih svjedoka čuo opise o desetljećima zlostavljanja i uznemiravanja maloljetnih djevojaka od strane R. Kellyja.

Foto: screenshot/Yotube

Greenberg je porekao sve optužbe protiv Kellyja, koji je bio oslobođen optužbi o posjedovanju dječje pornografije 2008. godine. -U ovom trenutku, nemam razloga vjerovati da postoji ikakva snimka gdje se gospodin Kelly ponaša nedolično vezano uz ovaj slučaj ili da je učinio nešto pogrešno.- izjavio je reperov odvjetnik.

Sljedeće ročište za slučaj R.Kellyja održat će se 22. ožujka.

 Pogledajte što modni stručnjaci kažu o haljinama s dodjele Oscara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije