Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Potražite najluksuznije izdanje blagdanskog dvobroja časopisa Story

Foto: PR
PR
Autor
PR članak
28.12.2018.
u 16:23

Časopis Story izašao je u najraskošnijem izdanju do sad

Ovih je blagdana časopis Story izašao u najraskošnijem izdanju do sad. U njemu su okupljene istinske zvijezde i osobe koje su nas najviše inspirirale u 2018.  Svakako vrijedi pročitati dosad najemotivniji intervju Zlatka Dalića, nikad iskreniju Franku Batelić, potresnu ispovijest Tatjane Jurić, inspirativnu životnu priču Razije Mujanović ali i tajnu uspjeha Dražena Siriščevića. 

U Storyju će vas svojim modnim kombinacijama za blagdane inspirirati Izet i Layla Hajrović, Ivan Alduk, eNVyRoom, Loreta Gudelj i Nenad Sovilj. Kakav make up odabrati otkrivaju najbolji hrvatski vizažisti, a doznajte i kako prve blagdane s novim bebama u obitelji provode Doris Pinčić i Robert Pauletić.  Sigurno ste već kupili sve darove najmilijima, ali ne zaboravite darivati i sebe – darujte si jedinstveno, zlatno izdanje Storyja koje već danas možete potražiti u prodaji na najvećem broju stranica ikad. Kolekcionarski primjerak na 180 stranica donosi vam emotivne ispovijesti najvećih zvijezda, modne i beauty inspiracije domaćih dizajnera i vizažista, blagdansku atmosferu u domovima poznatih, raskošan vodič kroz kulturna, party, filmska i TV iznenađenja, a poseban dar unutar dvobroja je specijal – najiscrpniji godišnji HOROSKOP za 2019. godinu. Potražite Story zlatno izdanje, dvobroj na 180 stranica, po cijeni od 20 kuna od 24.12.2018. do 8.1.2019. na svim prodajnim mjestima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?